Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet heyecanı

    İZMİR Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Efes Meslek Yüksekokulu, 2022 yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Programda konuşan Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Bakıcı öğrencilere seslenip, "Bugün, hayallerinin peşinde koşan, mesleki yeterliliğe sahip, bilgili ve özgür bireyler olarak aramızdan ayrılacaksınız. Gösterdiğiniz fedakarlıkların karşılığını alacak, hakkınız ve emeğinizle kazanacaksınız" dedi.

    Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet heyecanı
    27 Haziran 2022 - 14:46 - Güncelleme: 27 Haziran 2022 - 14:47

    Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreniyle 2022 yılı mezunları, meslek hayatlarına uğurlandı.

    DEÜ Genel Sekreteri Engin Basmacı, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Dilek Eser ve Arzu Araz Çağlar ile üniversite mensuplarının, ailelerin ve Selçuk ilçe protokolünün katılımı ile gerçekleşen törende konuşan Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Bakıcı, "Hayallerinin peşinde koşan; mesleki yeterliliğe sahip bilgili ve özgür bireyler olarak aramızdan ayrılacaksınız. Gösterdiğiniz fedakarlıkların karşılığını alacak, hakkınız ve emeğinizle kazanacaksınız" diye konuştu.

    Programda, öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Bakıcı, "Sizler, asil bir milletin evlatlarısınız. Sorumluluklarınız, sadece kendinizde değil milletimizin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin selametinde saklıdır. Unutmayın ki ülkemiz, umudun üzerine inşa edilmiştir. Yoklukla kurulmuştur, bağlılıkla yücelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yol ise hepimizin bağlılık ve sadakat ile kalacağı değerimizdir. Lütfen bunları bir kenara not edin. Çünkü burada, aziz milletimizin değerleri vardır, şehitlerimiz vardır, kahramanlarımız vardır, ilim vardır, irfan vardır" dedi.

    Halk oyunu gösterisinin ve mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından öğrenciler, keplerini fırlatarak mezun olma heyecanını yaşadı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum