• Reklam

Doktor, hasta kadına tecavüzden tutuklandı

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi Acil Servis'te görevli doktor Barış Y., hastasına tecavüz ettiği iddiası ile cezaevine gönderildi.

Doktor, hasta kadına tecavüzden tutuklandı
16 Ocak 2022 - 21:35

Uşak’ta bir eğlence merkezinde çalıştığı belirtilen Yağmur G. adlı genç kadın rahatsızlananınca Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Acil Servis'ten ise Covid 19 şüphesi ile Pandemi Acil Servise yönlendirildi. Pandemi Acil Serviste görevli Doktor Barış Y., genç kadını muayene ettikten sonra odasına alarak serum taktırdı ve rahatlaması için hap verdi. Alkollü de olan genç kadın sabah uyandığında iç çamaşırlarının çıkarılmış olduğunu gördü. Genç kadın tecavüze uğradığını fark edince kanepede uyuyan Doktoru uyandırmadan odadan ayrıldı. 21 yaşındaki genç savcılığa giderek şikâyetçi oldu. Yağmur G., alkollü olduğunu ve doktorun kendisine rahatlaması için diazen verdiğini ilacın etkisi ile de tecavüz ettiğini iddia etti.

Kanında benzodiazepin çıktı

Hastaneyi karıştıran tecavüz olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılırken yapılan testlerde genç kadının kanında doktorun vermiş olduğu benzodiazepin ve alkole rastlandı.

Doktor Barış Y.,polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturmanın tamamlanması ile savcılığa sevk edilen Barış Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tecavüz iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Doktor Barış Y. adı daha önce de komşularının ev ve arabalarını kundaklaması ve sokak köpeğini av tüfeği ile gündeme gelmişti. (Kaynak: uşaktv)


YORUMLAR

  • 0 Yorum