• Reklam

Doğal güzellikleri ile içinizi açacak Kocaeli otelleri

Doğal güzellikleri ile içinizi açacak Kocaeli otelleri
23 Temmuz 2022 - 13:22

Marmara Bölgesi’nin 3. büyük ili Kocaeli, gelişmiş endüstriyel olanaklarının yanı sıra doğal güzellikleri ve hareketli yaşamıyla da konuklarını cezbeder. Körfez boyunca uzanan sahil şeridi de kente turistik açıdan değer kazandırır. İstanbul’a yakın bir konumda bulunmaları Kocaeli otellerini uzun ya da kısa geziler için daha da çekici kılar. Şehirden uzaklaşarak huzur bulacağınız Kocaeli’nin yemyeşil ormanları ve yaylaları arasında pek çok gizli kalmış doğal cenneti kendi duygularınızla keşfedebilirsiniz.


Burada birbirinden sevimli köyleri ve çeşitli tarihî yapıları ziyaret etmeniz de mümkündür. Bölgedeki gelişmiş konaklama kültürü, ziyaretçilerin farklı konseptlerle ve misafirperverlikle ağırlanmalarına olanak tanır. Şehrin çeşitli noktalarında konumlanan Kocaeli butik otelleri, kendinizi çok ayrıcalıklı hissettirecek bir tatil için biçilmiş kaftandır. Kocaeli termal otelleri, bölgedeki şifalı kaynak sularını sağlık ve zindelik için hizmetinize sunar. Konforu lüksle buluşturan Kocaeli merkez otelleri de iş seyahatlerinin ve toplantıların gözdesidir.

Neden Kocaeli Otellerini Tercih Etmelisiniz?

Şehir yaşamının günlük karmaşasından ve stresinden hemen uzaklaşmak istediğiniz bir seçenek aradığınızda Kocaeli otelleri emrinize amadedir. Mavinin ve yeşilin her tonuna kavuşabileceğiniz bu tesislerde tüm beklentilerinizi karşılayacak detaylar incelikle tasarlanır. Bulduğunuz ilk fırsatta soluğu Kocaeli otellerinde almanız için birçok neden bulunur. Kocaeli jakuzili oteller, hayatınızdaki en özel kişiyle baş başa geçireceğiniz romantik anları odanızın mahremiyetinde yaşamanıza olanak sağlar.

Bu şehir doğayla aranıza sınır koymayan tesisleriyle de ön plandadır. Sık ormanlar arasına kurulan Kocaeli bungalov otelleri yılların yorgunluğunu üzerinizden atıp tatlı bir enerjiyle dolmanızı sağlar. Bu tesisler aileniz ve çocuklarınızla kaliteli zaman geçireceğiniz etkinliklere de ev sahipliği yapar. Kocaeli SPA otelleri bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu birlikte arındıracak bir deneyim yaşatır. İstanbul’un hemen yanı başında konumlanan Gebze otelleri, kolay ulaşım imkânları ve ticari alanlara yakınlığı ile iş insanlarının tercihi olmaya adaydır. Kocaeli otellerinde yalnız ya da birlikte seyahat eden tüm konukları memnun edecek kalitede hizmetler sunulur.

Kocaeli Gezisinde Mutlaka Uğramanız Gereken Doğal Güzellikler

Kocaeli İzmit otelleri, tüm ziyaretçilerine doğal zenginliklerle çevrelenmiş bir atmosferde bulunmanın ayrıcalıklarını yaşatır. Buraya geldiğinizde mutlaka görmeniz gereken yerler şöyledir:
 
  • Kartepe Kayak Merkezi: Kartepe, kış turizminin en keyifli rotalarından biri olma özelliği taşır. Yüksek rakımdaki muhteşem manzara ve tabiat güzellikleri, burayı diğer mevsimlerde de popüler kılar.
  • Kirazlı Yaylası: Maşukiye’de bulunan Kirazlı Yaylası, Kocaeli’de en çok ziyaret edilen yerlerinin başında gelir. Sapanca manzarasına bakan yayla, yemyeşil piknik alanlarıyla gelenlere huzur verir.   
  • Eskihisar Kalesi: Bizans Dönemi’nde inşa edilen tarihî yapı, şehir merkezine 45 km mesafede denize nazır bir konumda bulunur. Kalenin antik atmosferi günümüzde birçok ilgi çekici etkinliğe de ev sahipliği yapar.
  • Ballıkayalar: Yürümek, tırmanmak, piknik ya da kamp yapmak isteyenlere sıra dışı bir ortam sunan Ballıkayalar, Gebze’ye 10 km mesafede bulunur. Pek çok bitki ve hayvan türüne ev sahipliği yapan bu tabiat harikası 1995’den beri millî park statüsündedir. Yalnız göl kenarında oturup temiz havayı ciğerlerinizi çekmek için bile buraya gelmeye değer.   

Kocaeli Otel Rezervasyonlarında Setur’un Sizlere Özel Olarak Sunduğu Ayrıcalıkları Kaçırmayın!

İzmit Kocaeli otellerinde keyifli hafta sonu kaçamakları ya da uzun dinlenceler için Setur sizin için en uygun seçenekleri bir araya getirir. Setur’un ayrıcalıklarla dolu dünyasında; konaklamak istediğiniz bölgedeki farklı konseptleri, ücrete dâhil hizmetleri ve aktivite seçeneklerini kolayca görüntüleyebilirsiniz. Seçtiğiniz otele bütçenizi zorlamadan rezervasyon yaptırmak için %50’ye varan indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

World kart sahibiyseniz taksit ve daha fazla puan kazanmanız da mümkündür. Tatilinizi geçireceğiniz tesise ulaşmak üzere gemi ya da uçak biletlerinizi de zahmetsizce Setur’dan satın alabilirsiniz. Güncellenen indirimler ve kampanyalar için sık sık Setur’u ziyaret etmeyi unutmayın! Fırsatlar süperse Setur hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürür!
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum