Doğa için öğrenciler ve çalışanlar işbirliği yaptı

    Ege Yıldız ve Egeplast çalışanları ile Mazhar Zorlu MTAL öğrencileri Çiçekli Tabiat Parkı’nda çöpleri temizledi, can dostları sevindirdi. Mazhar Zorlu Holding’in düzenlediği etkinlikte, şirket okul işbirliğiyle çevreye duyarlılık vurgulandı. Zararlı atıklardan arındırılan Çiçekli Tabiat Park’ına, Ege Yıldız’ın sokak hayvanları için ürettiği su ve yem kapları konuldu. 

    Doğa için öğrenciler ve çalışanlar işbirliği yaptı
    27 Temmuz 2023 - 12:44
    Üretimden satışa kadar, faaliyetlerinin her aşamasında insana ve doğaya duyarlı olma ilkesinden taviz vermeyen Mazhar Zorlu Holding, bu yaklaşımını gerçekleştirdiği etkinlikle bir kez daha vurguladı.Ege Yıldız ve Egeplast’ın, Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte gerçekleştirdiği etkinlikte, Çiçekli Tabiat Parkı’nda temizlik yapıldı.



    Ege Yıldız ve Egeplast çalışanları ile Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, İzmir’in Bornova İlçesi’ne bağlı Çiçekliköy’deki Tabiat Parkı içindeki çevreye zararlı atıkları topladı.  Yeşili ve doğasıyla kent sakinlerinin hafta sonu dinlenmek için tercih ettiği önemli yerlerden biri olan Çiçekli Tabiat Parkı’nda 20 hektarlık alanı tarayan şirket çalışanları, öğretmen ve öğrenciler, plastik, kağıt, cam ve evsel atıkları, dönüşüme gönderilecek şekilde ayrıştırarak topladı. Bu arada bölgede yaşayan sokak hayvanları da unutulmadı. 



    CAN DOSTLARA ÖZEL YEM VE SU KABI YAPTILAR
    Ege Yıldız, Egeplast ve Mazhar Zorlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikte ayrıca, Çiçekli Tabiat Parkı ve çevresinde yaşayan sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçları karşılandı. Parkın çeşitli yerlerine Ege Yıldız ve Egeplast tarafından özel üretilen su ve mama kapları bırakıldı. Mama ve suyu ziyan edilmemesi için özel olarak dizayn edilen kaplar, bölgedeki can dostlarımızın aç ve susuz kalmasını önleyecek. 
    Ege Yıldız, Egeplast  ile Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen doğa dostu etkinliğin ardından şirket çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler parkta piknik yaparak, yorucu günü mutlu tamamladı. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum