• Reklam

Dizi yıldızının köpeği Çeşme'deki evinde öldürüldü

Oyuncu İrem Helvacıoğlu kabusu yaşadı. Helvacıoğlu'nun, bir dostunun 4 yıl önce yaralı halde bulup sahiplendiği köpeği Patpat Çeşme'de katledildi. Köpeği öldürüp gömen şahıs, Helvacıoğlu'nun annesini de ölümle tehdit etti.

Dizi yıldızının köpeği Çeşme'deki evinde öldürüldü
30 Ocak 2022 - 17:02

Bir dönem Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün hayatının şokunu yaşadı. Başarılı oyuncu, aldığı bir haberle adeta yıkıldı.

KÖPEĞİN KATLEDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Helvacıoğlu, yakın bir dostunun 4 yıl önce yaralı halde bulup sahiplendiği Pappat isimli köpeğin Çeşme'de canice katledildiğini söyledi. Köpeklerinin komşusu tarafından vurularak öldürüldüğünü belirten güzel oyuncu, "Ne ile ifade edeceğimi bilemediğim bir varlık tarafından güzel ruhlu bir bebek katledildi" dedi.

İrem Helvacıoğlu'nun kabus dolu anları! Köpeği katleden caniden ölüm tehdidi aldılar

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Olayla ilgili ise şok eden detaylar ortaya çıktı. Köpeği çok havladığı için vurduğunu ve gömdüğünü söyleyen şahıs, kendisini şikayet eden Helvacıoğlu'nun annesini ölümle tehdit etti. Jandarma ekipleri ise şüpheliyi göz altına alırken, oyuncunun annesini ise koruma altına aldılar.

İrem Helvacıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“4 sene önce annemin yaralı halde bulup sahiplendiği ve iyileştirdiği dostlarımızdan Patpat, dün akşam komşumuz tarafından vurulup öldürüldü. ‘Çok havladı. Vurdum ve gömdüm.’ dediği köpeğimizin yerini hatırlamadığını söylediği için annem onu son kez göremedi bile. Ailecek çok çok üzgünüz. Bütün gece jandarmalar çok yardımcı oldular ve annemi de haber verdiği için ölümle tehdit ettiği için, annem jandarmalar tarafından koruma altına alındı. Şu anda ismini açıklamamıza işlem devam ettiği için izin verilmiyor. Ben nefes aldıkça sen hiç bir zaman rahat nefes alamayacaksın.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum