Dikkat! Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına uyarısı

    KUZEY Ege Denizi'nde yarın sabah, Güney Ege Denizi'nde ise öğle saatlerinden sonra kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi. Fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı başta denizciler olmak üzere, ilgililer ve vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları için uyarıldı.

    Dikkat! Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına uyarısı
    17 Aralık 2021 - 17:46 - Güncelleme: 17 Aralık 2021 - 17:48
    Kuzey Ege'de yarın sabah saatlerinden itibaren fırtınalı havanın etkili olacağı bildirildi. Kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden esecek fırtınanın saatteki hızının 70 kilometreye bulacağı belirtildi. Fırtınanın zaman zaman hızını 90 kilometreye kadar çıkarak kuvvetli fırtınaya dönüşmesinin beklendiği duyuruldu. Fırtına Günay Ege'de ise öğle saatlerinden sonra başlayacak ve aynı yönlerden ve hızda esecek.  Fırtınanın Güney Ege'de de zaman zaman yerini kuvvetli fırtınaya bırakacağı kaydedildi. Kuvvetli fırtınanın 19 Aralık gecesi etkisini kaybedeceği belirtildi.

    Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü, fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı başta denizciler olmak üzere ilgililer ve vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

     

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum