Depremzedeler için kurulacak konteyner evlerin zemin tesviyesine destek

    MANİSA'nın Yunusemre ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, depremzedeler için konteyner evlerin kurulacağı Kahramanmaraş ve Hatay'daki bölgelerde zemin tesviye çalışmalarına destek oluyor.

    Depremzedeler için kurulacak konteyner evlerin zemin tesviyesine destek
    01 Mart 2023 - 00:36 - Güncelleme: 01 Mart 2023 - 00:37

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 kenti etkileyen depremler sonrası Türkiye depremzedeler için el ele verdi.  Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de görev bölgesi olan Kahramanmaraş ve Hatay'ın İskenderun'da depremin yaralarının sarılmasına destek oluyor. Enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği bölgede yaşayan vatandaşlar için konteyner kent kurulumu da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri komando bölüğü konteyner sahasında dolgu tesviye çalışmalarına katılıyor.  

    Amaçlarının depremin yaralarını hızla sarmak olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Ülke olarak büyük acı yaşıyoruz. 11 ilimizi etkileyen bu depremin yaralarının sarılması için ilk andan itibaren imkanlarımızı seferber ettik. Depremzede vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaştırılması için bölgede konteyner ev kurulum çalışmaları devam ediyor. Biz de belediye olarak konteyner kent kurulum çalışmalarına dolgu ve tesviye kısmında destek veriyoruz. İnşallah bu zor günleri en kısa sürede atlatacağız" dedi.(DHA)
     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum