Depremzede çocuklar için 'Elvedasız Şarkılar Konseri' düzenlendi

    Bodrum ilçesinde, 'Elvedasız Şarkılar Konseri' yapıldı. Nükhet Duru, Fatih Erkoç, Bora Gencer, İpek Açar, Murat Kekilli, Tayfun, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Ozan Orhon, Tarık, Metin Akyol, Bekir Ünlüataer'in sahne aldığı konserin geliri depremzede çocuklara bağışlanacak.

    Depremzede çocuklar için 'Elvedasız Şarkılar Konseri' düzenlendi
    13 Temmuz 2023 - 15:32 - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 - 15:33

    'Elvedasız Şarkılar Konseri'nin 4'üncüsü bu yıl Bodrum Kalesi'nde yapıldı. Gecede Nükhet Duru, Fatih Erkoç, Bora Gencer, İpek Açar, Murat Kekilli, Tayfun, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Ozan Orhon, Tarık, Metin Akyol, Bekir Ünlüataer sahne aldı. Gecenin sunuculuğunu ise Zeynep Kasımoğlu üstlendi. Geliri depremzedelere aktarılan konserde geçmişten bugüne kadar vefat eden sanatçılar da anıldı.
    Konserde elde edilen gelirin depremzede çocuklara aktarılacağını söyleyen sanatçı Bora Gencer, "Çocuklar melektir, onları düşünüyoruz. Ben ufak tefek bireysel destekler dışında bir şey yapmamıştım. Şimdi, değerli firmalarımızın destekleriyle daha büyük anlamda katkıda bulunmayı düşünüyoruz. Çok değerli sanatçılarımız geldi. Depremzede çocuklara yardımımız, projenin içerisinde sadece inanılmaz bir güzellik. Ama projenin amaçlarından biri rahmetli olan sanatçılarımızı anmak. Bizler kalıcı değiliz, gidiciyiz. Bu akşam burada Barış Manço'dan Aşık Mahzuni'ye, Kayahan'dan Harun Kolçak'a, babam Bozkurt İlham Gencer'e kadar birçok insanı anmış olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
    Yoğun ilgi gören gecede dans gösterileri de sunuldu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum