• Reklam

Depremzede avukatların geçici ofisleri hazır

Türkiye Barolar Birliği, İzmir'deki deprem felaketi sonrasında kentteki avukatların yardımına koşmak için seferber oldu.

Depremzede avukatların geçici ofisleri hazır
24 Kasım 2020 - 12:53 - Güncelleme: 24 Kasım 2020 - 13:03

Ofisleri kullanılmayacak durumda olan 586 avukata, kişi başı beşer bin liradan toplam 2 milyon 930 bin TL ödeme yapan Türkiye Barolar Birliği( TBB), içinde gerekli tüm ekipmanların bulunduğu 14 konteynerden oluşan mobil merkez kurdu.

Deprem sonrası kente gelerek gerek depremzede vatandaşların, gerekse de avukatların sorunlarını yerinde inceleyen, İzmir Adliyesi'ndeki hasarı kontrol edip, yetkililerden bilgi alan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "Depremde kaybettiğimiz meslektaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, İzmir'de görev yapan tüm meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." dedi.

KONTEYNER OFİSLER HAZIR

Öte yandan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun talimatı sonrası İzmir'deki deprem sonrası kentteki avukatlar için hazırlanan konteyner ofislerle ilgili süreci yakından takip eden ve Feyzioğlu'na İzmir'deki en yakın isim olarak da bilinen iş insanı Emre Sarıgedik, ofislere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sarıgedik, "Türkiye Barolar Birliği, yaşanan felaket sonrası gerek nakit desteği, gerekse de hukuk işlerinin devam edebilmesi adına oluşturmuş olduğu konteyner ofisler ile üstüne düşeni yaptı. Ben de Sayın Feyzioğlu'na İzmir'deki sürece dair gerekli bilgileri düzenli olarak ilettim. Kendisine, deprem sonrası kentimize gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum