Depremden sağ kurtuldu, tedavi olmayı bekliyor

    Depremde Antakya'daki evleri yıkılan Aydın çifti, SMA'lı çocukları Güneş için yardım istedi. Anne Gülben Aydın, "Kızımız için kampanyayı kardeşim başlattı. Ama depremde kardeşimi ve evimizi kaybettik. Kampanya yavaş gidiyor. 4 ay içinde para toplanmazsa kızımız ölecek" dedi.

    Depremden sağ kurtuldu, tedavi olmayı bekliyor
    10 Nisan 2023 - 18:36 - Güncelleme: 10 Nisan 2023 - 20:10

    Güneş Aydın… Hatay’lı Gülben ve İbrahim çiftinin 2’nci çocukları… 25 günlükken SMA teşhisi konuldu… Hatay’da valilik onaylı yardım kampanyası devam ederken o büyük deprem felaketi yaşandı… Binlerce binayı yerle bir eden depremden Güneş bebek sağ kurtuldu. Evleri yıkıldığı için taşındılar, Isparta'daki yakınlarının yanına sığındılar. Kampanya burada da başladı ancak çok yavaş ilerliyor.

    Güneş bebeğin gönüllüleri, etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Instagramda sma_gunesimiz adresinde günlük bilgilendirmeler yapıyoruz. Her akşam saat 21.00’de canlı yayınlarla kampanyayı büyütüyoruz.  Güneş bebek hem depremzede, hem de SMA hastası. Tüm gücümüzle kampanyayı büyütüp kısa sürede tamamlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

    AKŞAMLARI AÇ BIRAKILIYOR
    Anne Gülben Aydın da, "Depremde maalesef evimizi, kampanyamızı yürüten kızımın teyzesini ve yakınlarımıın büyük bölümünü kaybettik. Güneş şu an 8.5 kilo ve ilacını 13 kiloya gelmeden alması gerekiyor. Kilo almasın diye Güneş bebek akşamları aç bırakılıyor.  
    Kampanyası henüz yüzde 5’te ve tamamlanması için dört ay gibi çok kısa bir süresi var. Herkesin her türlü desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

    VALİLİK ONAYLI IBAN NUMARALARI

    Ziraat Bankası

    IBAN: TR66 0001 0090 1039 3913 3050 01

    Alıcı: Gülben Aydın

    Avrupa’dan Gelecek Yardımlar İçin

    IBAN: NL17 BUNQ 2081 1719 10

    Alıcı: SMA KIDS

    Swift- Bic kodu: BUNQNL2A

    SMS İLE 20 TL BAĞIŞ İÇİN:

    GÜNEŞ yaz 8148’e gönder. (Tüm operatörler için)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum