Denizli OSB'de sanayicinin maliyetlerini düşürmek için seminer

    DENİZLİ'de Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, sanayicilerin enerji ve diğer girdi maliyetlerini düşürmek için alanında uzman kişileri getirerek sanayicilerle buluşturmaya devam ediyor.

    Denizli OSB'de sanayicinin maliyetlerini düşürmek için seminer
    22 Haziran 2022 - 18:39 - Güncelleme: 22 Haziran 2022 - 18:40

    Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, özellikle boyahanelerin geri kazanım sistemi ile enerji tasarrufu için seminerler düzenliyor. Son dönemde enerji fiyatlarındaki artış, maliyetleri çok artırdığından dolayı enerji ve diğer maliyetlerin düşürülmesi için verilen seminerlere konularında uzman kişiler çağrılıyor. Bu kapsamda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Selçuk, Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ne gelerek sanayicilerle buluştu. Düzenlenen seminere Denizli Organize Sanayi Bölgesi

    Müdürü Ahmet Taş ile sanayiciler katıldı. Prof. Dr. Hüseyin Selçuk, sanayicilere yaptığı sunumunda atık suyun kaynağında geri dönüşümü, atık sudan tuzun geri kazanımı ve enerji geri dönüşüm sistemleri ile ilgili bakanlığın teşviklerini anlattı. OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, yönetim kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda sanayicilerin enerji ve diğer girdi maliyetlerini düşürmek için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum