Denizli'nin yeni valisi Coşkun ile emniyet müdürü Sağdıç görevlerine başladı

    CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesiyle Denizli Valiliği'ne atanan Ömer Faruk Coşkun ile Denizli İl Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Yavuz Sağdıç, görevlerine başladı. Vali Coşkun, "İlimizdeki huzur ve güven iklimini, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma temelinde yaşatmaya, kentimizin tüm varlıklarıyla daha güçlü yarınlara ulaşmasını sağlamaya hep birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

    Denizli'nin yeni valisi Coşkun ile emniyet müdürü Sağdıç görevlerine başladı
    16 Ağustos 2023 - 19:27 - Güncelleme: 16 Ağustos 2023 - 19:27

    Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Denizli Valiliği'ne atanan Ömer Faruk Coşkun, görevine başladı. Coşkun, valilik binası girişinde vali yardımcıları, kaymakamlar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve çalışanlar tarafından çiçekle karşılandı. Karşılama töreninin ardından açıklama yapan Vali Coşkun, Denizli'ye vali olarak hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti. Coşkun, Denizlililere hizmet etmek için gayret edeceğini belirterek, "Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla tarih, kültür, turizm, sanayi, ticaret ve tarım kenti Denizli'mize hizmet etmek için hep birlikte canla başla çalışacağız. Denizli'mizde eğitimden, sağlığa, tarımdan ulaşıma, ticaretten kültür ve turizme her alanda şehrimizi daha da ileriye taşıyabilmek, vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için milletvekillerimiz, tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, meslek odalarımız, siyasi partilerimizin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarımız, basın mensuplarımız ve halkımızla güçlü bir uyum ve koordinasyon içinde görevimizi ifa edeceğimize yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

    'TÜM ENERJİMİZİ BU YÖNDE HARCAYACAĞIZ'

    Vali Coşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlimizde müteşebbis sanayicilerimiz ile birlikte sektörlerimizi büyütmek, yatırım, üretim, istihdam alanlarında yeni başarıları yakalamak için omuz omuza daha güçlü adımlar atmanın gayreti içerisinde olacağız. İlimiz her alanda sahip olduğu güçlü potansiyeli, üstün sosyal ve kültürel değerleri, verimli toprakları, çalışkan halkı avantajlı konumu ile ülkemizin orta ve uzun vadeli hedeflerine ulaşmasına daha da büyük katkılar sağlayacaktır. Türkiye Yüzyılı'nda bu sürece katkı sağlayabilmek amacıyla tüm enerjimizi bu yönde harcayacağız. İlimizdeki huzur ve güven iklimini, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma temelinde yaşatmaya, kentimizin tüm varlıklarıyla daha güçlü yarınlara ulaşmasını sağlamaya hep birlikte gayret göstereceğiz." Vali Coşkun, daha sonra makamına geçti.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Yavuz Sağdıç da görevine başladı. İl Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen karşılama töreninde Sağdıç, tören mangasını selamladıktan sonra il emniyet müdür yardımcıları ve birim amirleriyle toplantı yaptı.


    YORUMLAR

    • 1 Yorum