Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı başlıyor

    Uluslararası E-Ticaret Platformu (WORLDEF)  ve Denizli İhracatçılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı 1 Aralık'ta başlıyor. Konferansta uzman isimler tarafından kentin e-ticaret ve e-ihracat potansiyeli masaya yatırılacak.

    Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı başlıyor
    30 Kasım 2022 - 13:05 - Güncelleme: 30 Kasım 2022 - 13:05

    Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi'nde Akbank ana sponsorluğunda düzenlenen konferansta profesyoneller, e-ticarete ve e-ihracata başlamak isteyen girişimciler, operasyonlarını geliştirmek ve yeni iş birlikleri kurmak isteyen şirketler yöneticileri bir araya gelecek.  

    Sınır ötesi e-ticaret yapmak isteyen bölge firmalarının dijital ortamlarda daha aktif olması için e-ihracat farkındalığı oluşturmayı hedefleyen programda, e-ticarette dünyadaki son uygulamalar, trendler ve pratik çözümler hakkında ekosistemin profesyonelleri çeşitli sunumlar yapacak, e-ihracat tecrübelerini paylaşılacak.    

    Açılış konuşmalarıyla başlayacak programda keynote sunumlar ve dört farklı panel yapılacak. 'Onlar Nasıl Başardı, E-Ticarette Temel Başarı Faktörleri', 'Yüksek Sezonda Kampanya Stratejileri', 'E-İhracat ile Markaların Sınır Ötesi Yolculuğu' ve 'E-İhracatta İnfluencer Etkisi' başlıklı konular konuşulacak.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum