• Reklam

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne 'En İyi Tematik Etkinlik' ödülü

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, Türkiye'nin ilk ve tek cam festivali olan Uluslararası Denizli Cam Bienali, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür başkanlıkları tarafından düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi'nde 'Yılın En İyi Tematik Etkinlik' ödülüne layık görüldü.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne 'En İyi Tematik Etkinlik' ödülü
22 Mart 2022 - 11:56 - Güncelleme: 22 Mart 2022 - 11:57

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür başkanlıkları tarafından düzenlenen "AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi'ne katıldı. Ankara'da gerçekleştirilen kongrede Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin ilk ve tek cam festivali olan 6'ncı Uluslararası Denizli Cam Bienali ile 'Yılın En İyi Tematik Etkinlik' ödülüne layık görüldü. Yerel yönetimlerin kültürel çalışmalarının değerlendirilerek yol haritasının çıkarıldığı etkinliğe AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile 200 civarında belediye başkanı, idareci ve davetli katıldı.

Kongrenin kapanış gününde yerel yönetimlerde kültür-sanat alanında başarılı çalışmalar yapan belediyelere de ödül verildi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a,Türkiye'nin ilk ve tek cam festivali olan 6'ncı  Uluslararası Denizli Cam Bienali nedeniyle 'Yılın En İyi Tematik Etkinlik' ödülüne, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ile Hamza Dağ tarafından verildi.

Başkan Zolan, kadim kent Denizli'ye yakışır kültür ve sanat faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirtip, "Büyükşehir Belediyesi olarak çok şükür hem şehrimizin değerlerine sahip çıkıyoruz hem de kültür ve sanatla şehrimizi iç içe tutarak o mutluluğu, huzuru hep beraber sağlıyoruz. Kültür, sanat şehri Denizli anlayışı ile yapılan çalışmalarımızın bir nişanesi olarak bu ödülü şehrimiz adına almış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadık" dedi. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum