• Reklam

Deniz yoluyla kaçmak isteyen FETÖ'cüler yakalandı

İzmir'in Selçuk İlçesinde deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışan ,aralarında öğretmen ve doktorların da bulunduğu 2' si kadın 6 şüpheli yakalandı.

Deniz yoluyla kaçmak isteyen FETÖ'cüler yakalandı
01 Kasım 2021 - 17:07
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, terör örgütlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda,bir grup FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesinin Selçuk ilçesi Pananos sahil hattından deniz yolu ile yurt dışına kaçacaklar yönünde bilgi aldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ege Deniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı unsurları ve MİT Başkanlığı ile birlikte dün akşam saatlerinde Selçuk İlçesi Pananos sahil hattında operasyon düzenledi.

Operasyonda aralarında eski öğretmen ve doktorlarında bulunduğu 2'si kadın 6  şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.Yakalanan şüpheliler Y.Y., S.K., S.A., H.B., H.K.Y. ve M.A.'yı yakaladı.Gözaltına alınan 6 FETÖ/PDY üyesi şüpheliler doktor kontrolünün ardından, karakola götürüldü.Şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği belirtildi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum