Deniz Çöpleri İzleme Projesi'nin İlkbahar etabı gerçekleşti
Avrupa Çevre Ajansı Deniz Çöpleri İzleme projesinin ikinci tur ilkbahar etabı tamamlandı.
Yayınlanma :
27.05.2021 15:46
Güncelleme :
27.05.2021 15:47
Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 25 personelin sabahın erken saatlerinde başlatmış olduğu çalışma sonucunda bölgeden 450 kilogram atık toplandı.
Etkinlikte atık karakterizasyonu tanımı ve verilerle tanımlanması yapılırken, plastik atıkların ve özellikle av tüfeklerinde kullanılan fişeklerin yoğunluğu dikkat çekici sayılarda değerlendirildi. Atıkların yerel kaynaklı olmadığı ve deniz kaynaklı olduğu ve alana sürüklenerek geldiği tespit edildi.
Konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, " Avrupa Çevre Ajansı deniz çöpleri izleme projesinin ikinci tur ilkbahar etabını Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız İbrahim Gürdal ve Türçev Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Doğan Karataş'ın katılımı ile ilçemize bağlı Fener Koyu'nda gerçekleştirdik. Doğayı korumak, yaşadığımız çevreyi gelecek nesillere temiz bırakmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: