Cumhurbaşkanından gelen bayram hediyeleri çocuklara dağıtıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi yine çocukları unutmadı. Türkiye genelinde AK Parti Kadın Kolları’na il ve ilçelerindeki çocuklara verilmek üzere bayram hediyesi oyuncaklar gönderen Erdoğan, çocukların bayram öncesi sevinç kaynağı oldu.

    Cumhurbaşkanından gelen bayram hediyeleri çocuklara dağıtıldı
    08 Temmuz 2022 - 14:29
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi çocukları sevindirdi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarına binlerce oyuncak alıp, veren Erdoğan, bayram öncesi il ve ilçelerdeki kadın kollarının, bu bayram hediyesi oyuncakları ulaştırmalarını istedi.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen talimatla birlikte bayram hediyesi oyuncakları alan AK Parti’nin kadın kollarında görevli kadınlar, il ve ilçelerinde yaşayan çocuklu aileleri ziyaret edip, Cumhurbaşkanının onlara ulaştırılması için gönderdiği oyuncakları bayram öncesi ulaştırdılar.



    AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, “Özelikle çocuklara ve gençlere düşkünlüğü herkes tarafından bilinen Sayın Cumhurbaşkanımızın bayram hediyesini çocuklarımıza ulaştırdık. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çocuklarımızın yüzlerinde var olan bayram heyecanına bir de bayram sevincini kattık. Çocuklar özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Tayyip Dede Seni Seviyoruz, Teşekkür ediyoruz’ diye mesajlarını da bizlerin vasıtasıyla iletmeye çalıştılar. Bayram çocuklar için unutulmaz günler olmalı ve biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla onlar için unutulmaz bayramlardan birisini daha yaşamalarını sağlamaya çalıştık” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum