• Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti genel başkanlığını bırakacak iddiası

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin Mart ayında gerçekleşecek büyük kongresinde genel başkanlık koltuğunu devredeceği iddia edilen isimlerle ilgili konuşulan senaryoları yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti genel başkanlığını bırakacak iddiası
22 Şubat 2021 - 17:54

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, AK Parti'nin Mart ayında gerçekleşecek 7'nci Olağan Büyük Kongresi öncesi, parti yönetiminde yapılması beklenen değişiklere ilişkin dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Yetkin, konuya ilişkin Yetkin Report'ta kaleme aldığı yazısında AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti yönetim kademelerini yeniden yapılandırma çabası olduğunu belirterek "Erdoğan’ın bir yandan da içeride ve dışarıda parti-devlet, tek adam eleştirilerine karşı AK Parti’nin başına, kendisiyle otorite yarışına girmeye çalışmayacak bir isim getirme ihtimali de konuşuluyor Ankara’da" dedi.

Yetkin, buna karar verilmesi halinde, partinin genel başkanlık koltuğuna getirilmek üzere Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu gibi isimlerin konuşulduğunu ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum