• Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6'lı masa PKK ve FETÖ'ye selam çakıyor

Millet İttifakı'nın Ortak Mutabakat Metni'ni değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, maddelerle PKK ve FETÖ'cülere selam verildiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6'lı masa PKK ve FETÖ'ye selam çakıyor
01 Şubat 2023 - 15:10
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, henüz bir aday belirleyemeyen Millet İttifakı'nın kamuoyuna duyurduğu Ortak Mutabakat Metni'ni değerlendirdi.

Yayınlanan yaklaşık 200 sayfalık metinde yer alan vaatlerin halihazırda işleyen maddeler olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vaadettiklerinin fazlasını yaptığımızı görmüyorlar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6'lı masanın, metinde yer alan kayyum atamasının kaldırılacağı ve belediyelere özerklik verileceği maddeleriyle HDP'ye, OHAL ve KHK'ların iptal edilerek ise PKK ve FETÖ'cülere göz kırptığını vurguladı.

"PKK ve FETÖ'cülere selam veriyorlar"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;
Metinde yer alan başlıklarla ilgili değerlendirmeyi bakanlıklarımız yeri geldikçe paylaşacaktır. Vaadettiklerinin fazlasını yaptıklarını görmüyorlar. Açıkladıkları metinde güya herkese selam veriyorlar. Kayyumu kaldıracağız, belediyelere özerklik vereceğiz diyerek masa altı ortakları HDP’ye selam veriyorlar. OHAL KHK’larını iptal edeceğiz diyerek kapı arkası olan ortakları PKK ve FETÖ’cülere selam veriyorlar. Genelkurmay ve MİT’e sataşarak, kurumlarımızın sınır dışında bile başlarını ezdiği terör örgütlerine selam veriyorlar.

"Bir tek milletimizin kendisine selam vermemişler"
Akkuyu Nükleer Güç Santraline, savunma sanayii projelerine dokunacağız diyerek ülkemizin bu alanda güçlenmesinden rahatsız olan Batı’ya selam veriyorlar. Bir tek ihtiyaç duymadıklarından kazanımları ve hayalleriyle aziz milletimizin kendisine selam vermemişler. Aday belirlemekte tembellik ediyorsunuz tamam ama vaat oluştururken ders çalışsaydınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum