Çok Sesli Gençlik Korosu ve Çocuk Korosu'ndan konser

    MANİSA Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu ve Çocuk Korosu konseri düzenlendi. Solo ve koro olarak birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser, izleyenlerden uzun süre alkış aldı.

    Çok Sesli Gençlik Korosu ve Çocuk Korosu'ndan konser
    20 Ocak 2023 - 12:37 - Güncelleme: 20 Ocak 2023 - 12:38

    Manisa Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu ve Çocuk Korosu Konseri, Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleştirildi. Konseri Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürü Hasan Torun,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (MASMEK) Koordinatörü Ahmet Kaplan, Kültür Merkezi Sorumlusu Uğur Çayhan ve çok sayıda vatandaş takip etti. Koro Şefi Arcan Hacer Aydınlı öncülüğünde sevilen şarkıların seslendirildiği konserde, solo ve koro performansları izleyenlerden uzun süre alkış aldı.

    Konserin sonunda sahneye çıkan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürü Hasan Torun, koristleri performanslarından dolayı tebrik ederek, Şef Arcan Hacer Aydınlı'ya çiçek takdim etti. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum