• Reklam

Çocuk etkinliğindeki eşcinsel mesaja tepki

İzmir’de, Bayraklı Belediyesi’nin internet ortamında başvuru kısmındaki cinsiyet bölümüne ‘Erkek’ ve ‘Kadın’ seçeneği yanında ‘Diğer’ butonu da eklenmesine, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat tepki gösterdi.

Çocuk etkinliğindeki eşcinsel mesaja tepki
24 Mart 2022 - 13:36
İzmir’de Bayraklı Belediyesi, ortaokul ve lise çağındaki çocuklar için düzenleyeceği sosyal etkinlikler için ön başvuru formu hazırladı. Formu doldurmaya çalışanlar ise gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Formda doldurulması istenen cinsiyet kısmında kadın ve erkek seçeneklerinin yanında “diğer” seçeneği de eklenmişti. Çocuk etkinliğindeki bu skandala sosyal medyadan tepki yağmaya başladı. Belediyeden yapılan açıklamada ise ‘diğer’ seçeneğinin olmadığı iddia edildi. Fakat velilerin aldığı ekran görüntüleri belediyeyi yalanladı.
İzmir’de, Bayraklı Belediyesi’nin internet ortamında başvuru kısmındaki cinsiyet bölümüne ‘Erkek’ ve ‘Kadın’ seçeneği yanında ‘Diğer’ butonu da eklenmesine, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, tepki gösterdi. Polat, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "CHP'li Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi başvuru linkine tıkladığınızda karşınıza şöyle bir şık çıkıyor. Cinsiyetiniz*
⚪KADIN
⚪ERKEK
⚪DİĞER
Resmi bir kurumun Ortaokul ve Lise çağında ki çocukların karşısına 'diğer' diye 3. bir seçenek sunmasını esefle kınıyorum Serdar Sandal."

YORUMLAR

  • 0 Yorum