'Cinsel organın genişlemiş' diyerek eşini dövdü

    Cezaevinden çıkan S.K. eşi A.K.'yi "Cinsel organın genişlemiş, beni aldatıyorsun" diyerek darbetti.

    'Cinsel organın genişlemiş' diyerek eşini dövdü
    29 Mayıs 2023 - 20:59
    İstanbul'da yaşayan A.K., yaklaşık 1 hafta önce cezaevinden çıktığı öğrenilen eşi S.K. tarafından feci şekilde darbedildi. A.K., aynı zamanda uyuşturucu bağımlısı da olduğu iddia edilen eşi S.K.'nın geçtiğimiz gün gece saatlerinde bir anda uyanarak kendisine vurmaya başladığını ileri sürdü. Gözünde morluklar oluşan genç kadın, kocasından şikayetçi olmadı.

    DAKİKALARCA DARBETTİ

    Ekran Haber'in aktardığı bilgilere göre; birkaç gün sonra yine gece saatlerinde eşinin kendisine yine aynı şekilde saldırdığını söyleyen talihsiz kadın, "Sen beni babamla aldatıyorsun. Vajinan ve anal bölgen genişlemiş hastaneye gideceğiz, kanına bakacağım orada çıkar' dedi. Ben de 'Nasıl böyle şeyler düşünürsün? Aklım başına topla artık' dedim. Ardından beni kollarımdan tutarak zorla götürmeye çalıştı, saçımdan çekerek kafama vurmaya başladı. Yüzüme yumruk attı, dişim kırıldı. 10 dakika boyuca beni darbetti. Ben de dayanamayıp bağırdım" dedi.

    ÖNCE DARBETTİ, SONRA TEHDİT ETTİ

    A.K., bağırışların üzerine kayınpederi E.K.'nin geldiğini ve kendilerini ayırdığını ancak eşinin ona da saldırdığını söyledi. Bu sırada polisi aradığını ve polislerin kısa sürede eve geldiğini ifade eden A.K., eşinin, "Bu olaylar sırasında eşim bana hitaben 'seni paramparça edeceğim, seni öldürmek için planlanım var. Çocuklar annesiz kalacak ailen vicdan azabı çeksin" diyerek kendisini tehdit ettiğini söyledi.

    TUTUKLANDI

    S.K., olay yerine gelen polis ekiplerince etkisiz hale getirilirken A.K., kocasından şikayetçi oldu. Eşine dehşeti yaşatan S.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum