• Reklam

Cinsel ilişkiye parmakla mı giriyorsun?

Adnan Oktar'ın, mahkemede cinsel ilişkisini parmakla yaptığı iddialarını yalanlayarak cinsel gücünün yerinde olduğunu belirttiği görüntüler ortaya çıktı.

Cinsel ilişkiye parmakla mı giriyorsun?
14 Ocak 2023 - 16:05 - Güncelleme: 14 Ocak 2023 - 16:10

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'ne yönelik dava kamuoyunun en yakından takip edilen adli süreçlerinden biri.

Söz konusu davada Oktar; "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek", "siyasal veya askeri casusluk", "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım etme",  "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "nitelikli cinsel istismar", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "eziyet", gibi onlarca suçtan suçlu bulundu ve bin yıldan fazla ceza aldı.

Dava geride kalırken mahkeme salonundan yeni görüntüler ortaya çıktı. Kamuoyuna yansıyan görüntülerde Oktar hakkındaki cinsel istismar suçları kendisine yöneltiliyor.

"Cinsel gücümde hiçbir sorun yok"

Hakkındaki iddianamede Oktar'ın cinsel gücünün yerinde olmadığı belirtilirken Oktar bu duruma itiraz ediyor.

Oktar, "Olağanüstü bir insanım, gökten indim... böyle bir iddiam yok. Böyle bir şey de olmaz aklı başında bir insanım. Cinsel gücümde hiçbir sorun yok, gayet sağlıklıyım, son derece güçlüyüm. Yani cinsel ilişkiye engel bi halim yok." ifadelerini kullanıyor.

"Penis kullanamıyor, parmak sokuyor"

Mahkeme hakimi, Oktar hakkındaki iddiayı, "İddia edilen cinsel saldırı eylemlerini parmak sokmak suretiyle gerçekleştirdiği, istese de penis kullanarak gerçekleştiremeyeceğini söylediler. Doğru mudur?" ifadeleri ile dile getiriyor.

Adnan Oktar: Cinsel olarak son derece güçlüyüm

"Evvel Allah koç gibiyim, haset ettiklerinden böyle söylemişler"

Oktar bu iddiaya da şu şekilde cevap veriyor:

"Yok evvel Allah koç gibiyim. Son derece sağlıklıyım. Cinsel gücüm çok güzel yerinde. Olağanüstü bir güce sahibim. Öyle bir derdim yok. Bu da haset ettikleri bir konu herhalde ki."

Bunun üzerine hakim Oktar'a akıl sağlığı yönünden mahkemeden talebi olup olmadığını soruyor. Oktar talebi olmadığını, akıl sağlığının yerinde olduğunu belirtiyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum