• Reklam

Çiğlili iki kardeşin esrarengiz ölümü

İzmir'in Foça ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu. Ölen kişinin İzmir Çiğli'de restoran işleten Adem Akar olduğu belirlendi. Ardından kardeşi Sinan Akar'ın cesedine ulaşıldı. İki kardeşin ölüm sebebi araştırılıyor.

Çiğlili iki kardeşin esrarengiz ölümü
08 Şubat 2021 - 01:43 - Güncelleme: 08 Şubat 2021 - 20:54

İzmir'in Foça ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında teknelerin arasında suda hareketsiz birini görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polis ekiplerince denizden çıkarılan kişinin, hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ölen kişinin 48 yaşındaki Adem Akar olduğu belirlendi. Bu sırada bir ceset daha bulundu. O kişinin de Adem Akar'ın kardeşi Sinan Akar olduğu tespit edildi.

Akar kardeşlerin cenazeleri, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İki kardeşin, Çiğli ilçesinde restoran işlettiği, Foça Büyükdeniz Sahili'ndeki iskelede motor yatları olduğu ve zaman zaman buradan denize açıldıkları öğrenildi.
Balık avlamak için dalan Adem Akar'ın vurgun yemiş olabileceği ya da kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor. Geriş çaplı araştırma yürütülüyor.

Vefatlar işadamı Sıddık Soysal tarafından şöyle duyuruldu:

Çiğli'mizin değerlerinden, genç müteşebbislerinden Sinan Akar ve Adem Akar kardeşlerin vefaatları bizleri derinden üzmüştür. Merhumlara Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları Cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin. Tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.


YORUMLAR

  • 0 Yorum