Çiğli Adayı Murat Gökçekaya, "Sanayicilerimiz bizim baş tacımız"

    Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde, sanayicilerin yerli ve milli üretimle, ihracat yaparak döviz kazandırdığını ve yüzlerce memleket evladına istihdam sağladığını ifade ederek ‘’Sanayicilerimiz bizim baş tacımız.’’ dedi.

    Çiğli Adayı Murat Gökçekaya, "Sanayicilerimiz bizim baş tacımız"
    24 Şubat 2024 - 11:32

    Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (A.O.S.B.) ziyaretlerine başladı.




    Bölgenin önemli kuruluşlarından ev ve yaşam ürünleri üretim ve satışını yapan Forbest Üretim Tesisleri’ni ziyaret etti.  AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette AK Partilileri fabrika sahibi Mehmet Acar, oğlu Hilmi Acar ve personel karşıladı. Baba-oğul Acarlar ile bir süre devam eden sohbetin ardından, fabrika personeli bir araya gelen Murat Gökçekaya ve beraberindekiler sıcak karşılandı.

     

    ‘’Sanayicilerimiz bizim baş tacımız, yerli ve milli üretim yapıyorlar’’

     

    Çalışanlara hitap eden Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, “Atatürk Organize Sanayimiz ve Çiğlimiz bir bütündür. Birçoğunuz Çiğlimizin meskunusunuz. Bizler kutlu bir yola çıktık. Gerçek Belediyecilik diyerek hizmet Belediyeciliğini hayata geçireceğiz. İlçemize hizmet Belediyeciliğinde çağ atlatacağımızın sözünü veriyoruz. Sanayicilerimiz bizim baş tacımız. Yerli ve milli üretim yapıyorlar. İhracat yapıyorlar ve sizler gibi yüzlerce memleket evladına istihdam sağlıyorlar. Bu nedenle onlara ne kadar teşekkür etsek az. Burada gördüğümüz teveccüh ve samimiyetten dolayı Acar ailesi ve emekçi kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum