Çiğli Adayı Gökçekaya, "Çiğli'de hedefimiz hizmet odaklı"

    Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, seçim çalışmalarını hızlandırdı.

    Çiğli Adayı Gökçekaya, "Çiğli'de hedefimiz hizmet odaklı"
    16 Şubat 2024 - 15:04 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 15:28
    Esnaf, sivil toplum kuruluşları ve odları ziyaret eden Gökçekaya, bu kez Çiğli Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Ulu ve yönetimini ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Gökçekaya’ya AK Parti İlçe Başkanı Oktay Özdemir de eşlik etti. Murat Gökçekaya, “Çiğli’de hedefimiz hizmet odaklı tertemiz ve şaibesiz bir yönetim tarzı ile belediyecilik yapmak. Bizim bunu başarabileceğimizi herkes biliyor” dedi.

    “25 YILDIR CHP YÖNETİYOR”

    Çiğli için ellerini taşın altına koymaktan çekinmediklerini kaydeden Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, “Çiğli’yi 25 yıldır CHP’li belediye başkanları yönetiyor. Ancak daha önce de söyledim. Çiğli bir arpa boyu ilerlemiş değil. Ne Harmandalı Çöplüğü sorunu halledildi ne de kentsel dönüşüm. Altyapı sorunları ise diz boyu. Her yağmurda Çiğli’yi sular basıyor. Denizimiz var ama kullanamıyoruz. Kuş Cennetimize ve piknik alanlarımıza ulaşım çok zor. Sanayimiz var ama işsizlik diz boyu. Biz geldiğimizde tüm bu sorunları tek tek çözecek ve halkımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz” diye konuştu. Çiğli Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Ulu ise Gökçekaya’nın yanında olduklarını, Çiğli’de hizmet belediyeciliği ile başarılı olacağına inandıklarını söyledi.



    “HEDEFE ÇOK İYİ GİDİYORUZ”

    AK Parti İlçe Başkanı Oktay Özdemir de, çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Adayımızı Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızın tensipleriyle ilçemizin sevilen esnaflarından Sayın Murat Gökçekaya olarak belirledik. Ardından Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile ilimiz genelinde adaylarımız ilan edildi. Akabinde çalışmalarımıza hemen başladık. Seçim irtibat bürolarımızı Çiğli’nin çeşitli yerlerinde faaliyete geçirdik. Partimizin Büyükşehir Adayı Sayın Hamza Dağ, Çiğli’yi ziyaret etmiş ve bu ziyaret büyük yankı uyandırmıştı. Hamza Dağ Başkanımız geçtiğimiz günlerde projelerini Eşsizmir Vizyonu başlığı altında kamuoyuna sundu. Bizler de oradaydık. Onun projeleri Çiğlimizi de ilgilendiriyor. Bu bizi çok sevindirdi. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

    BAŞARILI BİR LİSTE OLACAK

    Özdemir, gelinen noktada belediye meclis üyelerinin 20 Şubat’a kadar belirlenmesi konusunun gündemde olduğunu kaydederek, “Çiğlimizi temsil edecek ve başarılı çalışmalar yapacak bir meclis üye listesini partimizin ilgili birimleriyle ortaklaşa hazırlıyoruz. Partimizin Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı İzmir’e gelerek konuyla bizzat ilgilendiler. Kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Çiğlimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum