CHP ortağı İYİ Parti'de tartışmaya girdi: İzmir kokuyor

    İzmir'de havaların ısınmasıyla birlikte artan ve siyasetin gündemine damga vuran koku sorunu üzerine tartışmalar sürüyor. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Çıray sosyal medya hesabından verdiği tek cümlelik mesajla 'koku' çıkışı yaptı. Çıray bu paylaşımının ardından bir de açıklama mesajı paylaştı.

    CHP ortağı İYİ Parti'de tartışmaya girdi: İzmir kokuyor
    31 Mayıs 2022 - 12:54

    İzmir'de havaların ısınmasıyla birlikte artan ve siyasetin gündemine damga vuran koku sorunu üzerine tartışmalar sürüyor. Tartışmada dikkat çeken bir çıkış da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ittifak ortağı İYİ Parti'nin İzmir kanadından geldi. 

    İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray sosyal medya hesabından verdiği tek cümlelik mesajla 'koku' çıkışı yaptı. Çıray mesajında "Modern, medeni İzmirlilerin yaşadığı İzmir kokuyor" ifadelerine yer verdi. 
    Çıray bu paylaşımının ardından bir de açıklama mesajı paylaştı. İYİ Parti İzmir Milletvekili, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı etiketlediği mesajında, "İzmirliler bana yüzlerce mesaj yazarak 'Siz İzmir Milletvekili olarak bu kadar bariz bir sorunu görmezden gelerek görevinizi yapmıyorsunuz' dediler. Bunun üzerine sorunu önce kapalı ortamlarda, şimdi de burada dile getirdim. İlgili kurum gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum