• Reklam

CHP örgütleri akın akın Ankara'ya gidiyor

CHP genel merkezi tüm örgütüne gönderdiği mobil mesajda cumhurbaşkanı adayının 6 Mart'ta Saadet Partisi genel merkezinde yapılacak toplantının ardından açıklanacağı, o yüzden üyelerin saat 17.00'de merkez önünde bulunmaları istendi.

CHP örgütleri akın akın Ankara'ya gidiyor
06 Mart 2023 - 10:39

Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanı adayı arayışları nihayete ererken, adaylık tartışmaları ayrılığa dönüştü. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son 6'lı masa toplantısında yaşananlar nedeniyle ittifaktan ayrıldıklarını açıkladı.

Bu gelişmelere rağmen diğer üyeler, ittifakın devamlılığına bağlı olduklarını dile getirirken, 6 Mart'ta cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı duyuruldu.

İYİ Parti: "Haksızlığa uğradık"

İyi Partililer, televizyon ekranlarında peş peşe açıklamalar yaparak, haksızlığa uğradıklarını savundu. Ümit Dikbayır başta olmak üzere partinin kurmayları, ittifakın kazandığı belediyelerde İyi Parti seçmeninin rolü olduğunu, bu haksızlığı her yerde dile getireceklerini belirttiler.

Saadetlilere "Adayımızı açıklıyoruz, toplanın" çağrısı

İyi Parti cephesinde bu hayal kırıklığı yaşanırken, Saadet Partisi'nin genel merkezinde yapılacak ittifak toplantısının ardından, Millet İttifakı'nın adayının açıklanacağı duyuruldu. Bu yüzden partinin teşkilat üyelerinin saat 17.00'de toplanmaları için mobil mesaj gönderildi.

CHP'li örgütler akın akın Ankara'ya
Öte yandan CHP'nin tüm örgütlerine adayın açıklanacağı saat 17.00'de Saadet Partisi önünde olmaları için mesaj gitti. Tüm illerden araçlar kaldırıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum