CHP Lideri Özgür Özel İzmir'e geliyor

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir’e geliyor. Özel iki günlük İzmir programı kapsamında ilk olarak İzmir'de iş dünyası ile bir araya gelecek. Aynı gün Bayraklı'da miting düzenleyecek ve Bornova'da iftar programına katılacak. CHP lideri Özel kentteki ikinci gününde ise, Ödemiş, Tire, Bayındır, Menderes ve Torbalı'da halk buluşmaları gerçekleştirecek.

    CHP Lideri Özgür Özel İzmir'e geliyor
    12 Mart 2024 - 14:27 - Güncelleme: 12 Mart 2024 - 14:29
    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir'e geliyor. Özel, İzmir'de iki gün boyunca yoğun bir seçim çalışması gerçekleştirecek.

    Özgür Özel, ilk olarak İzmir'de iş dünyası ile bir araya gelecek.
    Bugün saat 15.00’te İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası iş birliğiyle düzenlenecek olan İzmir İş Dünyası Buluşması'na katılacak. Özel'in burada iş dünyasına önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

    İş dünyası buluşmasının ardından saat 18.00'de Bayraklı'da Deprem AnıtıMeydanı'nda miting gerçekleştirecek olan Özel, vatandaşlara seslenecek.
    Bayraklı mitinginin ardından otobüs eşliğinde Bornova'ya geçecek olan Özel, Bornova'da iftar programına katılacak. 
     
    İKİNCİ GÜN 5 İLÇEDE MESAİ YAPACAK
    13 Mart Pazar günü ise, Özel ilçelerde halk buluşmalarına katılım sağlayacak. CHP Lideri Özel, Ödemiş, Tire, Bayındır, Menderes ve Torbalı'da gerçekleşecek olan halk buluşmalarında CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve ilçe adayları için destek isteyecek. 

    Özel son olarak 13 Mart Çarşamba günü Torbalı'da iftar yemeğine katılacak.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum