CHP Lideri Özgür Özel, İzmir'den seslendi: Anketler 30'da 30'u müjdeliyor!

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İzmir'in adaylarının tanıtıldığı tanıtım toplantısında konuştu. Özel toplantıda yaptığı konuşmada, "Önce bir müjdem sonra bir sürprizim var. Anketlerimizi yaptırdık ve sonucunda aldığımız yol, adayların gördüğü kabul sahada yarattıkları heyecan önümüzdeki süreç için hayal olarak görülen 30’da 30’u müjdeliyor. Size söz veriyoruz. Hiçbir belediyemiz kaybedilme noktasında değil, Karşıyaka’da örneği çok açık ara öndeyiz. İnanırsanız, çalışırsanız İzmir’de 30’da 30 yapacağız." dedi.

    CHP Lideri Özgür Özel, İzmir'den seslendi: Anketler 30'da 30'u müjdeliyor!
    15 Şubat 2024 - 17:19
    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Belediye Başkan Adayları tanıtım töreninde “Adayları gösterdik dört gün sonra sahaya indik anketlerimizi yaptırdık. Gördüğümüz odur ki bugün bir hayal olarak görülen 30’da 30’u müjdeliyor” dedi.


    Özel, yaptıkları anketlerde önde olduklarını vurgularken, seçmenin önceki yerel seçimlerde olduğu gibi büyükşehirlerde CHP adaylarına oy vereceğini söyledi.



    Özel’in açıklamalarından satırbaşları şunlar oldu:

    Özgür “Bugün CHP’nin sancak gemisindeyiz. Bugün Milli Mücadele’de ilk kurşunun atıldığı yerdeyiz. Bugün bir İmparatorluğun tebası olmaktan çıkıp da bir Cumhuriyet’in onurlu, eşit vatandaşları olmanın en önemli mücadelesinin başladığı yerdeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın emanet edildiği kentteyiz. Bugün Kubilay’ın başını verdiği ama onlara başını eğmediği kentteyiz.



    Önümüzdeki süreçte kampanyada AK Parti tarafından birçok iftira sıralanıyor ve devam edecek. Ancak İzmir bizi biz İzmir’i biliyoruz. Hiç heveslenmesinler.


    Bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’ni kimse küçük iktidar alanlarının partisi olarak görmesin.




    ‘O seçmenin tepkisi Devlet Bahçeli’nin U dönüşüneydi. O tepki değişmedi duruyor’

    Recep Tayyip Erdoğan iktidarını perçinleyecek mi yoksa Cumhuriyet değerlerine saygılı kadrolar yeniden bir denge sağlanacak mı?



    Bu dengeyi sağlamak için bir büyük işbirliğine ihtiyaç vardı. Bunun için tüm Türkiye’nin gözü önünde üzerimize düşen ne varsa yaptık. Kendilerince anlamlandırdıkları gerekçelerle ittifakın dışında kaldılar. Ankara’da anlaşıp bir ittifak kuramadık.


    2019’da 11 büyükşehiri adaylar, partiler kazanmadı. Seçmen kazandı. O seçmen duruyor. O seçmenin itirazı Recep Tayyip Erdoğan’aydı. Değişmedi duruyor. O seçmenin tepkisi Devlet Bahçeli’nin U dönüşüneydi. O tepki değişmedi duruyor.



    Adayları gösterdik dört gün sonra sahaya indik anketlerimizi yaptırdık. Gördüğümüz odur ki bugün bir hayal olarak görülen 30’da 30’u müjdeliyor. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum