Bornova Belediyesi, 3.5 yılda yaptığı yatırımları anlattı

    CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İzmir'in Bornova ilçesinde son 3,5 yıl içinde yapılan yatırımları Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'dan dinledi.

    Bornova Belediyesi, 3.5 yılda yaptığı yatırımları anlattı
    27 Kasım 2022 - 14:07 - Güncelleme: 27 Kasım 2022 - 14:12

    CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bornova'da yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un görevde olduğu sürede pek çok yatırımı gerçekleştirdiğini, buna karşılık belediyenin mali yapısının güçlü olduğunu söyleyen Karaca, "Başkanımız Mustafa İduğ, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği projeler ile örnek çalışmalar yapıyor. Halka hizmet için büyük çaba sarf ediyor. Kendisini ve ekibini başarılı çalışmasından dolayı tebrik ederim" dedi. Bornova Belediyesi'nin Çamdibi'nde hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan ve spor salonunu yerinde inceleyen Karaca, Bornova'da vatandaşa hizmet odaklı yapılan çalışmaları çok beğendiğini dile getirdi.

    'MARKA KENT BORNOVA'

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İduğ ise Bornova'yı ortak akılla ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yönettiklerini belirterek, "Asfalt üretim tesisinden havuza, satın alınan iş makineleri ve binalardan yeşil alanlara ve sosyal projelere kadar Bornovalılar en iyisini hak ediyor. Bu düşünceyle çalışıyor, proje ve yatırımları birer birer hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar tamamladığımız 50'ye yakın yatırımın tamamı bedeli ödendi ve borçsuz belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Karaca'nın da yanımızda olduğunu ve destek verdiğini bilmek bizi sevindiriyor. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederiz" diye konuştu.
    İduğ, Gülizar Biçer Karaca'ya Bornova'daki çiftçiler tarafından anlaşmalı olarak üretimi yaptırılan 'Bornovam' markalı tarım ürünlerin yer aldığı sepeti de hediye ederek, 2023 yılı için iyi dileklerde bulundu. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum