• Reklam

CHP lederi Kılıçdaroğlu, Akşeneri ziyaret etti: Gündem yerel seçimler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçimler sonrası ilk kez İyi Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'i ziyaret etti. Görüşmede yerel seçimlerde nasıl bir yol izleneceği ele alındı.

CHP lederi Kılıçdaroğlu, Akşeneri ziyaret etti: Gündem yerel seçimler
13 Temmuz 2023 - 18:14
CHP’de değişim çağrıları sürerken İyi Parti seçimler sonrası Olağan Genel Kurultay'a gitti.
Kurultayda tekrar genel başkan seçilen Merak Akşener, kurultayda yaptığı açıklamalarla Millet İttifakı'na zehir zemberek sözler kullandı.
"CHP'den 15 milletvekili istemek hayatımın en büyük pişmanlığıdır." diye sert ifadeler kullanan Akşener, İstanbul'u kazandıranın HDP olduğunu söyleyenleri de topa tuttu.
Akşener, "Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum." diyerek 6'lı masayı ikinci kez devirdi.

Muhalefette hareketli anlar
Muhalefet cephesinde seçimlerin ardından ittifakın bittiğine yönelik açıklamalar gelirken, son günlerde hareketli anlar da yaşanmaya devam ediyor.
Yerel seçimlere giderken muhalefet partileri arasında yeniden bir ittifakın olup olmayacağı merak edilirken CHP ve İyi Parti arasında yeni girişimler yaşanıyor.

CHP ve İyi Parti heyetleri görüştü
Görüşme talebinin CHP'li Akın'dan geldiği; çarşamba günü iki ismin İyi Parti Genel Merkezi'nde görüştüğü ifade edildi. Yaklaşık bir saat süren görüşmede yerel seçimler ele alındı. İki kurmayın görüşmesinin ardından bugün sürpriz bir görüşme gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İki liderin gündeminde, yaklaşan yerel seçimler konusunun olduğu tahmin ediliyor. Görüşmede yerel seçimlerde ittifak yapılıp yapılmayacağı konusu da ele alındı.
Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında gerçekleştirilen görüşmenin, seçimlerden sonra ilk defa yüz yüze yapılıyor olması dikkat çeken nokta oldu. İyi Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen sürpriz görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum