CHP Karabağlar adayı Helil Kınay: O koltuğa hep birlikte oturacağız

    Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla sohbet etmeye devam ediyor.

    CHP Karabağlar adayı Helil Kınay: O koltuğa hep birlikte oturacağız
    08 Mart 2024 - 10:13
    CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Umut Mahallesi Muhtarı Mustafa Çelik ile ziyaretlerine başlayan Kınay, ardından Limontepe Mahallesi Muhtarı Kemal Can’ı ziyaret etti. Mahallenin sorunlarını muhtarlardan dinleyen Kınay, yürütecekleri ortak yönetim anlayışı ve sosyal belediyecilikle, vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.



    Ben hayatım boyunca mücadele ettim
    Muhtarlık ziyaretlerinin ardından mahalle esnafları ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kınay, “Ben hayatım boyunca mücadele ettim. Yeri geldiğinde ortada bir yanlış varsa parti gözetmeden belediyelerle de mücadele ettim, eğer yapılan doğru bir iş varsa da herkesle birlikte alkışladım” ifadelerini kullandı.  Mahallelerde yaşanan sosyal alan sıkıntısına ilişkin konuşan Kınay, arazi sorunu yaşanan yerleşim yerlerinde gerekirse mobil çözümler getireceğini belirtti.



    "Vatandaşlarla birlikte de mücadele ederim"
    Kentsel dönüşüm ile ilgili yürütülecek projelere ilişkin çalışmalarının sürdüğünü belirten Kınay, bu süreci demokratik bir şekilde sürdürdüğünü ifade ederek, “Gerekirse vatandaşlarla birlikte de bu sorunun çözümü için her türlü mücadelemi veririm” dedi. Limontepe Pazaryeri’nde pazar esnafıyla buluşan Kınay, 1 Nisan’dan sonra Karabağlar’daki pazaryerleri için de çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Karabağlar’da 15 pazaryerinin yalnızca 5’inin kapalı olduğunu söyleyen Başkan Adayı, bu sayıyı artıracaklarını ve en kısa sürede pazaryerlerinin kapalı pazaryerine dönüştürüleceğini ifade etti.



    Karabağlar destek konseriyle coştu
    Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel Uğur Mumcu Parkı’nda Suavi, Hasan Yükselir ve Cahit Berkay’ın katılımıyla destek konseri verildi. Konserde sanatçı Orhan Aydın, Başkan Adayı Helil Kınay’a destek için gönderdiği video izlendi. Daha önce yine Uğur Mumcu Parkı’nda buluştuklarını hatırlatan Kınay, “O gün size ‘var mısınız?’ diye sormuştum. Bugün sözümü değiştiriyorum. Karabağlar için biz varız" Birbirinden keyifli anların yaşandığı konserde Kınay, Suavi’ye, Hasan Yükselir’e, Orhan Aydın’a ve Cahit Bekay’a teşekkürlerini iletti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum