• Reklam

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, deprem bölgesi destekçisi kurumları ziyaret edecek

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası deprem bölgesine destek olan İzmir'deki tüm kurumları ziyaret edeceklerini ifade etti.

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, deprem bölgesi destekçisi kurumları ziyaret edecek
14 Şubat 2023 - 10:50 - Güncelleme: 14 Şubat 2023 - 10:52

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, CHP İzmir İl Başkan Vekili Münir Sirhan Özen ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız yer aldı. Toplantıda konuşan Aslanoğlu, "Depremde İzmir'e yakışır şekilde dayanışma ruhunu gösterdik. Kahramanmaraş depremine destek olan tüm kurumları ziyaret ediyoruz. İzmirliler adına teşekkür ediyoruz. Herhangi bir ayrım yapmıyoruz. Bu tip afetlerde yaşamamak için ya da yaşadıktan sonra sistemsel çözümler hakkında da akıl alıyoruz. Tek konu var: Bu deprem felaketini yaralarını hep birlikte nasıl sararız?" ifadelerini kullandı.



'DEPREM BÖLGESİNDE İZMİR KENTLERİ KURULACAK'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirten Aslanoğlu, odalar tarafından da yürütülen çalışmaların olduğunu söyledi. Aslanoğlu, "İZTO inşaat komitesi var. Demonte halde konteyner yapıyorlar. Binlerce konteyner ile İzmir kentleri kurulacak" dedi. İzmir'in yapı stokunun iyi olmadığını söyleyen Aslanoğlu, "Göçle gelen yapı sorunu var. İzmir'de kentsel dönüşümü başarmamız lazım. Hepimiz vatandaşa gidip ikna etmeliyiz" açıklamalarında bulundu. Seçimin ertelenme ihtimali olup, olmadığı sorusunu da yanıtlayan Aslanoğlu, "Seçimin olma süresini haziran ayı. Hazirana uzun süre var. Uzun süre OHAL'de seçim yaptık, engelleyecek bir şey yok" diye konuştu. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum