CHP İzmir'de bayramlaşma töreni: Önümüzde bayramlar var

    İZMİR'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı milletvekilleri, milletvekili adayları ve partililerin katılımıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

    CHP İzmir'de bayramlaşma töreni: Önümüzde bayramlar var
    20 Nisan 2023 - 16:40 - Güncelleme: 20 Nisan 2023 - 16:43

    CHP İzmir İl Başkanlığı, bayramlaşma törenini Kültürpark içindeki İzmir Sanat'ta gerçekleştirdi. Bayramlaşmaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkan Vekili Münir Sirhan Özen, CHP İzmir milletvekilleri, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.
    CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen görev nedeniyle törene katılamadığı belirtildi. Bayramlaşma töreninde konuşan CHP İzmir İl Başkan Vekili Münir Sirhan Özen, partililerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının önüne 13'üncü Cumhurbaşkanı yazacaklarına yürekten inandıklarını belirten Özen, 14 Mayıs'ta buluşarak halay çekeceklerini söyledi.

    'BAYRAMLAR BİZE HEP DAYANIŞMAYI BİR ARADA OLMAYI ÖĞRETİR'

    Törende bir konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise "Önümüzde bayramlar var. Yarın bayram var. Üç gün sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı var. Bu bayramlar bize hep dayanışmayı, bir arada olmayı öğretir. Amasya genelgesinde 'Milletin bağımsızlığını milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır' diyor. Şimdi de milletin o azim ve kararlılığına ihtiyaç var. Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracak bir bayram yaşayacağız. O güç sizin elinizde. Siz örgütlü güçsünüz, bu büyük değişimin öncüsü sizlersiniz" ifadelerini kullandı.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum