• Reklam

CHP'li Saatli'den açıklama: Otelimiz kaldırıma yapılmamıştır

Kaldırıma otel yaptığı iddiasıyla CİMER'e şikayet edilen Çeşme CHP eski İlçe Başkanı Halil Saatli, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. İşte o açıklama:

CHP'li Saatli'den açıklama: Otelimiz kaldırıma yapılmamıştır
03 Temmuz 2022 - 16:15
26-28-30 Aralık 2019 tarihinde MANŞET TÜRKİYE isimli internet sitesi eliyle yayınlanmış olan, "Meclis üyesi için çok ağır suçlamalar! kaldırıma otel yapmış; kaldırımdaki otel bakın kime ait çıktı? Tekke koyu girişindeki PASİFİK OTEL kıyı yasasına aykırı inşa edilmiştir." başlığıyla yayınlanmış olan haber GERÇEĞE,YASALARA, KESİNLEŞMİŞ MAHKEME KARARLARINA AYKIRIDIR.
Habere konu, Pasifik Otel inşaatı ile ilgili çeşme ilçesi 467 Ada 1 Parselde tadilatlı orijinal mimari projeye uygun olarak inşaat tamamlanmıştır. Bu haberin CHP eski İlçe Başkanı Halil SAATLI ve oğlu Onur SAATLI ile bağlantı kurulmasına neden olacak bir gerekçesi yoktur.
2005 yılında tapusu alınmış, 2008 yılında yapı kullanma izni belgelenmiştir. Söz konusu işletme on yıldır Çeşme turizmine hizmet etmektedir. Bu yayın gerçek dışı iddialar öne sürülerek Halil Saatli ve Onur Saatli'yi siyasal bir amaçla karalayıcı, şirketin ticari itibarına kamuoyunu yanıltarak zarar verme amacını taşımakta gerçekçilikle hiçbir surette bağdaşmamaktadır.
Ayrıca geçmişteki belediye yönetimini de yasal bir dayanağı olmaksızın kamuoyu karşısında haksız ve suçlayıcı ifadelerle karalamaktadır. Hiçbir şekilde gerçeğe dayanmayan yayınınızın bu şekilde düzeltilmesini ve aynı şekilde basmış olduğunuz fotoğraflarla beraber yayınlanmasını talep ederiz.

Pasifik Otelcilik İnş.Gıda Paz.Turizm San.ve Tic. Ltd.Şti. Adına
Halil SAATLI

YORUMLAR

  • 0 Yorum