CHP'de Merkezefendi ilçe başkanlığına eski Baro Başkanı İlhan seçildi

    DENİZLİ'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi ilçe başkanıyken, il başkanlığına seçilen Ali Osman Horzum'un yerine eski Baro Başkanı Avukat Müjdat Elhan seçildi.

    CHP'de Merkezefendi ilçe başkanlığına eski Baro Başkanı İlhan seçildi
    21 Şubat 2023 - 11:03 - Güncelleme: 21 Şubat 2023 - 11:05

    Dün toplanan Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Yönetim Kurulu, Ali Osman Horzum'un İl Başkanı seçilmesiyle boşalan Merkezefendi İlçe Başkanlığı için seçim yaptı.
    Yapılan oylamada oybirliği ile daha önce de partinin çeşitli kademelerinde görev alan, önceki dönem Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan İlçe Başkanlığ'ına seçildi. Ülkemizin çok zor bir dönemden geçtiğini belirten Müjdat İlhan, "Öncelikle deprem felaketinde canlarımızı kaybettik, kaybettiklerimize Allah dan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu zor günleri hep birlikte millet olarak aşacağımıza güvenim tamdır. Giden canlarımızı geri getiremeyiz ancak yaralarımızı sarıp bundan sonra böyle bir felaket yaşamasının önüne geçebiliriz. Bugün itibariyle CHP Merkezefendi İlçe Örgütü'nün yapmış olduğu secimde CHP Merkezefendi ilçe Başkanı olarak seçildim. Beni bu göreve layık gören değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Almış olduğum görevi ilçe örgütümüzle birlikte en iyi şekilde yapacağımdan hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.(DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum