• Reklam

Çevre dostu protokol imzalandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akdeniz Koruma Derneği arasında 'Doğal ve kültürel mirası koruma, gelecek nesillere aktarma' iş birliği protokolü imzalandı.

Çevre dostu protokol imzalandı
02 Kasım 2023 - 17:46 - Güncelleme: 02 Kasım 2023 - 17:47

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çevreye duyarlı, doğayla barışık, tüketim bilinci yüksek, ekolojik dengeye katkı sağlayan nesiller yetiştirilmesi amacıyla yürütülen Mavi Yeşil Okullar Projesi çerçevesinde çevre koruma dernekleri ile yapılan paydaş çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akdeniz Koruma Derneği arasında 'Doğal ve kültürel mirası koruma, gelecek nesillere aktarma' iş birliği protokolü imzalandı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Akdeniz Koruma Derneği Genel Müdürü Funda Kök tarafından imza altına alınan protokol ile Mavi Yeşil Okullar projesi etkinliklerini çeşitlendirmek amacıyla kurumlar arası iş birliğine imkan sağlayacak.

Doğal ve kültürel mirası koruma, gelecek nesillere aktarma iş birliği protokolü çerçevesinde, Muğla genelinde resmi ve özel eğitim kurumlarında uygulanacak etkinliklerle öğretmen ile öğrencilere Muğla'nın biyoçeşitliliği hakkında farkındalık eğitimleri verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum