Çeşmeli kayıp öğretmenin izine ulaşıldı

    Emeklilik dilekçesi verdikten yaklaşık 1 ay sonra yaşadığı Çeşme'den kaybolan Ebru Selçuk öğretmenin yurt dışına çıkış yaptığı belirlendi.

    Çeşmeli kayıp öğretmenin izine ulaşıldı
    10 Ağustos 2023 - 13:29
    İzmir'in Çeşme ilçesinde emeklilik dilekçesini verdikten 32 gün sonra kaybolan 24 gündür haber alınamayan ve ailesi tarafından her yerde aranan sınıf öğretmeni Ebru Selçuk'un (48), izine polis ulaştı.



    En son otomobili ile Alaçatı gişelerinden geçtiği belirlenen öğretmenin babası Aydın Selçuk, kızının hayatından endişe ettiğini belirtip, yardım istemişti. Çeşme ilçesine bağlı Çiftlikköy'de oturan, bipolar bozukluğu olduğu öne sürülen ve 15 Haziran'da emeklilik dilekçesi verdiği belirtilen sınıf öğretmeni Ebru Selçuk, 17 Temmuz'da evden çıkıp, bir daha geri dönmemişti. Kendisinden haber alamayan babası Aydın Selçuk, polise kayıp başvurusunda bulunmuş, ihbar sonrası ekipler, çalışma başlatmıştı.
    Araştırmalar sonucu Ebru Selçuk'un kayboldu dendiği gün İzmir Adnan Menderes Havaalanı'ndan yurtdışına çıkış yaptığı tespit edildi. Öğretmenin gittiği ülke ve gidiş nedeni araştırılıyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum