Çeşmeli kadınlar, kurucu başkan Ekinci'yi başkan seçti

    Çeşme Kadın Dayanışma Derneği ilk Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste olarak gerçekleştirilen genel kurulda kurucu başkan Nermin Ekinci, seçimle başkanlığa getirildi.

    Çeşmeli kadınlar, kurucu başkan Ekinci'yi başkan seçti
    29 Temmuz 2021 - 13:21 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 13:47

    Çeşme Kadın Dayanışma Derneği yönetim kurulu da Selma Artar, Narin Nişlioğlu, Gaye Polat ve Necla Göç'ten oluştu. Birlik ve beraberlik içinde demokrasinin en güzel örneğini veren dernek üyeleri oylarını kullandıktan sonra dilek ve temennilerini paylaştılar. Nermin Ekinci ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ettiler. Genel kurul sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Nermin Ekinci, “Değerli ÇEKADDER Üyeleri Genel Kurulumuzu bütün arkadaşlarımla beraber başarıyla tamamlamanın gururunu yaşamaktayım. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bana ve arkadaşlarıma  gösterdiğiniz bu güvene layık olacağımızdan  hiç şüpheniz olmasın. Ben ve arkadaşlarım emin olunuz ki bunun bilincindeyiz” dedi.

    Ekinci, 'Yönetimde veya yönetimde olmayan’ diye bir ayrım olmadığına vurgu yaparak, “Hepimizin ayrı ayrı görevleri vardır. Bugün ilk Olağan Genel Kurulumuzun ilk toplantısını birlik, beraberlik, sevgi ve barış ortamında gerçekleştirebilmemiz de bunun en güzel göstergesi olmuştur. Öncelikle tüm kadınlara, çocuklara, sokak canlarına ve doğamıza karşı sorumluluğumuz bulunmaktadır. Kurulduğumuzdan bu yana 7 ay gibi kısa bir sürede Çeşme'de yaşayan 100 ailemize de desteklerimiz devam edecektir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum