Çeşmekart üyelerine özel hastanede özel avantajlar geliyor

    İzmir'in Çeşme Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen 'Çeşmekart' uygulamasıyla Çeşmeliler yeni bir avantaja kavuştu. Çeşme Belediyesi ve Medicana Hastanesi arasında imzalanan protokol ile Çeşmekart sahibi olanların hastanede özel avantajlardan faydalanabileceği bildirildi.

    Çeşmekart üyelerine özel hastanede özel avantajlar geliyor
    01 Kasım 2023 - 18:10 - Güncelleme: 01 Kasım 2023 - 18:11

    Çeşme'de yaşayanlara büyük avantaj sağlayan Çeşmekart ile vatandaşlar belediyeye ait sosyal tesislerden indirimli, belediye hizmetlerinden ve kültür sanat etkinliklerinden ise öncelikli, belediyeye ait otoparklardan ve spor tesislerinden ücretsiz faydalanabiliyor. Kısa sürede yüzlerce kişinin başvuru yaptığı Çeşmekart avantajlarına bir yenisi daha eklendi. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile Medicana Hastanesi Genel Müdürü Ulvi Ünal arasında sözleşme imzalandı. İmzalanan protokol ile Çeşmekart sahipleri hastanedeki hizmetlerden özel avantajlarla faydalanabilecek.

    'ÇEŞMELİ OLMANIN AYRICALIKLARINI YAŞIYORLAR'

    Çeşmekart uygulamasına kısa sürede yüzlerce kişinin başvuru yaptığını belirten Belediye Başkanı Ekrem Oran, "Vatandaşlarımız Çeşmekart uygulamasıyla Çeşmeli olmanın ayrıcalıklarını yaşıyorlar. Sağlık hizmetleri alanında ilçemizi her geçen gün daha iyiye taşıyoruz. Bu iş birliği ile de Çeşme'de yaşayan ve Çeşmekartlı olan vatandaşlarımıza hastaneden özel imkanlar tanınacak. Haydi Çeşme ailem, sen de birinci ikametini Çeşme'ye taşı, Çeşmekartlı ol" dedi.
    Çeşmekart sahibi olmak isteyen vatandaşların Playstore veya Appstore'dan Çeşme Belediyesi uygulamasını indirerek, Çeşmekart üyeliğini yapabileceği ya da 'https://www.cesme.bel.tr' sitesinden Çeşmekart Başvuru İşlemlerine tıklayarak Çeşmekart sahibi olabileceği bildirildi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum