Çeşmealtı daha güzel bir görünüme kavuşacak

    Belediye Başkan v. Kaymakam Dayanç beraberinde Güvendik ve Denizli Mahalle Muhtarları ile birim müdürleri olmak üzere Çeşmealtı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

    Çeşmealtı daha güzel bir görünüme kavuşacak
    03 Ekim 2022 - 18:59
    Peyzaj düzenlemesi ve bakım onarım çalışmaları yapılarak, yeni yüzüyle tekrar halkımızın hizmetine sunulan Urit Kafe’de vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Dayanç, talep ve sorunları dinledi.

    Çeşmealtı Sahil Bandı projesi ihalesinin bittiğini ve yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığını belirten Dayanç, 2022 yılsonuna kadar söz konusu projenin tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağının da müjdesini verdi.

    VATANDAŞ MEMNUN

    Mahalle gezisi kapsamında vatandaşlar yapılan çalışmalar ve yürütülen hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan V. Kaymakam Dayanç, yıllardır yapılmayan yolları - kaldırımları yaptıklarını / yapmaya devam ettiklerini, park bahçeleri bütünüyle elden geçirerek buna yenilerini eklediklerini, sahilleri vatandaşlarımız rahatça kullanabilsin diye gerekli kararları alarak kati bir şekilde uyguladıklarını belirterek, “amacımız daha mutlu, daha huzurlu, daha yaşanabilir bir Urla, bu kapsamda yürütülen projelerle Çeşmealtı semtimiz çok daha güzel bir hale gelecektir” dedi.




     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum