Çeşme Turizm Ve Gastronomi Derneği kuruldu...

    Ülke turizminin göz bebeği ilçelerinden Çeşme de Turizmin hak ettiği yere ulaşması, “Marka Kent Çeşme” vizyonun bütün detaylarının anlatılması için dernek çatısı altında toplanıldı.

    Çeşme Turizm Ve Gastronomi Derneği kuruldu...
    01 Ekim 2022 - 19:56
    Ülke turizminin göz bebeği ilçelerinden Çeşme de Turizmin hak ettiği yere ulaşması, “Marka Kent Çeşme” vizyonun bütün detayları ile Çeşme de yaşayan herkese anlatılması, hissettirilmesi ve Çeşme’ nin Gastronomi de bir dünya markası haline gelmesi amacıyla “Çeşme Turizm Ve Gastronomi Derneği” kuruldu.
    Derneğin Kurucu Başkanlığını Coğrafi İşaretler Ve Marka Şehirler Uzmanı Süleyman Zemin, Kurucu Başkan Vekilliğini ise 15 yıldır ülkemizin dört bir yanını gezerek yaptığı Gastronomi programları ile Gastronomi alanında ülkemize büyük katkılar sunan Sanatçı Turgay Başyayla üstlendi.



    Derneğin ilk toplantısı Dünya Turizm Gününde Dalyan Şerife Hanım Konağı Otel de yapıldı. İlk toplantıya katılan Derneğin Kurucu Üyeleri karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunup Çeşme’ nin Turizm ve Gastronomi alanında gelişmesi adına yapılacak çalışmalar istişare edildi.
    Çeşme Turizm Ve Gastronomi Derneği ilk toplantısına kurucu üyelerden Süleyman Zemin, Turgay Başyayla, Yüksel Topal, Dr. Ilgaz Nacakoğlu, Vedat Yaşar, Murat Aydemir, Av. Özge Yalınkılıç Şafak, Tuncay Kılıç, Nazım Aydoğdu, Özlem Uçman, Selin Solmazer, Hasan Taşdemir, Mustafa Kemal Keskin, Hilal Akbulut ve Göktuğ Ulus katıldı.
    Marka Kent Çeşme Projesini gerçekleştireceğiz.
    Çeşme Turizm ve Gastronomi Derneği Kurucu Başkanı Süleyman Zemin, “Çeşme Turizm ve Gastronomi Derneği her biri kendi alanlarında uzman kişilerden oluşuyor. Çeşme’ ye hak ettiği değere ulaştıracak sadece Turizm ve Gastronomi alanlarında değil kültürden, tarıma, spora kadar her alanda Çeşme markasının değer kazanması adına fikirler üretip çalışmalar yapacak bir ekip oluşturduk. Çok yakın zamanda kamuoyuyla “Marka Kent Çeşme” projemizi paylaşacak ve Çeşme’yi kendi menfaatleri doğrultusunda acımasızca kullanan vefasız insanların elinden kurtaracağız” dedi.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum