Çeşme Otelciler Birliğinden tepki gecikmedi

    Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, "Son günlerde basına yansıyan ve hiçbir zaman Dünya markası bu güzel beldemiz, Çeşme’de arzulamadığımız münferit silahlı olayları kınıyoruz" dedi.

    Çeşme Otelciler Birliğinden tepki gecikmedi
    21 Ağustos 2023 - 13:19 - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 - 13:32
    Başkan Demir, sözlerine şöyle devam etti:
    "Bu münferit olaylar, Çeşme'de yaşayan, yatırımı olan ve tatil yapan hepimizi derinden üzmüş ve Çeşme'nin turizmdeki değerlerini zedelemiştir. Dileğimiz ve ısrarla isteğimiz; Masmavi denizi,tertemiz havası, ünlü plajları, rengarenk Alaçatı sokakları ve birçok değerleri ve güzellikleriye, Türkiye, hatta Dünya turizmine hizmet veren bu güzel beledimizde, eli kanlı insanların her şekilde gelmesine, yatırım yapmasına, tatil yapmasına, mekan açmasına izin verilmemesini ısrarla yetkililerinden talep ediyoruz. Bu konuda devletimizin polisine, jandarmasına, adli ve idari tüm kurumlarına güveniyor ve inanıyoruz. Bu kurumlarımızın, benzeri olayların tekrar etmemesi içinde, etkili şekilde çalışacaklarından hiç şüphemiz yoktur."
     

    YORUMLAR

    • 2 Yorum
    • Halil Sabanci
      8 ay önce
      Ya git. Çeşmenin içine ettiniz,bir de konuşuyorsunuz. Avrupa'daki çok ülkeye gitdim,Çeşme gibi pis turistik kenti görmedim. Çeşme Avrupa'daki suç işleyen Eşkıyalafla dolmuş.
    • LALE
      8 ay önce
      HIC DE INANDIRICI DEGIL SIZ DE KALAN MUSTERILERINIZ AKSAMLARI BU EGLENCE YERLERINE KOSUYOR SIMDIYE KADAR AKLINIZ NEREDEYDI ??? NE ZAMAN KI UCU SIZE DOKUNMAYQ BASLADI OYLESINE TEPKI VERIYORSUNUZ NIYE DENETIM KONUSUNDA YETKILILERLE TEMASA GECMEDINIZ CUNKU SADECE AMAC PARA KAZANMAK ULKEYI DUSUNEN KIM !!!!