Çeşme halkına söz verdiğimiz için hizmet ediyoruz

    CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, AKP Çeşme İlçe Başkanı Yeliz Karataş'ın sosyal medyadaki sözlerine yanıt vererek, "Belediye Başkanımız Ekrem Oran, hizmetleri siz söylüyorsunuz diye değil, seçim döneminde Çeşme halkına söz verdiği gibi tek tek gerçekleştiriyor" dedi.

    Çeşme halkına söz verdiğimiz için hizmet ediyoruz
    04 Ekim 2021 - 17:08 - Güncelleme: 04 Ekim 2021 - 17:49
    CHP İlçe Başkanı Kavasoğullar, AKP İlçe Başkanı Yeliz Karataş'ın sosyal medya sayfalarında yayımladığı videolarla, "Söyleye söyleye bunları da yaptıracağız" sözlerine sert yanıt verdi. Kavasoğullar, "Belediye Başkanımız Ekrem Oran, Çeşme'ye yaptığı hizmetleri siz söylüyorsunuz diye değil, seçim döneminde Çeşme halkına söz verdiği gibi tek tek gerçekleştiriyor. Belediye Başkanımız, göreve geldiği günden beri, gecesini gündüzüne katarak, 'Büyük Çeşme Ailesi' için hizmet veriyor. Başkanımızın pandemi döneminin zorluklarına rağmen Çeşme'ye verdiği hizmetleri, gerçekleştirdiği projeleri kimse görmezden gelemez. Geçtiğimiz kış, nüfusunun 4-5 katını ağırlayan ve yaz aylarında da milyonları ağırlayan Çeşme'de, kısıtlı olanaklara karşın özveriyle çalışan Çeşme Belediyesi'ni ve belediye emekçilerini kimse görmezden gelemez" diye konuştu.

    "Belediye hizmetleri ve projeler, AKP İlçe Başkanı söyledi diye değil, Çeşme Ailesi'ne söz verildiği için tek tek gerçekleşti"

    CHP İlçe Başkanı Kavasoğullar, Belediye Başkanı Oran'ın seçim döneminde Çeşme Ailesi'ne verdiği sözlerin tek tek yerine getirdiğinin altını çizerek, "Alaçatı Ek Hizmet Binası mı AKP İlçe Başkanı istedi diye yapıldı? Cumhuriyet Meydanı'nda 30 yıl sonra yapılan yenileme AKP İlçe Başkanı söyledi diye mi yapıldı? Çeşme Kent ve Mübadele Müzesi AKP İlçe Başkanı söyledi diye mi yapılıyor? Reisdere Kapalı Pazaryeri ve Nikah Salonu, Reisdere Rekreasyon Alanı AKP İlçe Başkanı istedi diye mi yapılıyor? Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi, Aile Danışmanlık Merkezi, İsmail Ekmekçioğlu Veteriner Kliniği, barınağın yenilenmesi, Pati Parklar, Masal Evleri, Nezir'in Kulesi, Yıldızburnu Rekreasyon Alanı, Sıfır Atık çalışmaları, 3 Halk Plajı'na Mavi Bayrak, Alaçatı Kuş Gözlem Parkuru, Şifne Termal Otel'in yenilenmesi, Çeştur bünyesinde açılan kafeler, araç filosundaki artış, tarım üreticilerine verilen destek, tarım projeleri AKP İlçe Başkanı söyledi diye mi gerçekleşti? Belediye Başkanımız Ekrem Oran, Çeşme Ailesi'ne söz verdi ve verdiği sözleri tek tek yerine getirdi ve getiriyor" şeklinde konuştu. 

    "Yapılacak projeler de AKP İlçe Başkanı söyledi diye gerçekleşmiyor, Çeşme Ailesi'ne söz verildiği için tek tek gerçekleşecek" 

    CHP İlçe Başkanı Kavasoğullar, planlaması devam eden belediye projeleri hakkında da bilgi vererek, "Çeşme'nin önemli ihtiyaçlarından birisi olan Çok Amaçlı Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu, hayvancılığın geliştirilmesi ve Modern Mezbaha, Çeşme Kart Projesi, Ilıca Termal Tedavi ve Kür Merkezi, Endemik Bitkilerin Islahı ve Üretimi ve Kompost Gübre Tesisi de AKP İlçe Başkanı söyledi diye projelendirilmedi. Bu önemli projeler de Belediye Başkanımızın Çeşme Ailesi'ne verdiği sözler ve söz verdiği gibi tek tek gerçekleştirilecek" diye kaydetti. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum