Çeşme'deki küfür olayının perde arkası

    Çeşme Belediye Başkanı CHP’li Ekrem Oran, dün gerçekleştirilen Halk TV yayınında ilçesini, hizmetlerini anlattı. Bunu izleyen bir kişi, Çeşme Belediyesi eski Başkanı Nuri Ertan’a mesaj gönderip Başkan Oran ile program katılımcısı milli sporcu Çağla Kubat’ı yerden yere vurdu. Eleştiri sınırlarını aşan bu mesajlar, Nuri Ertan tarafından Başkan Ekrem Oran’a ulaştırılınca ortalık karıştı.

    Çeşme'deki küfür olayının perde arkası
    12 Aralık 2021 - 21:30 - Güncelleme: 12 Aralık 2021 - 21:35
    Adı açıklanmayan kişi, Halk tv'deki Çeşme programı sonrası Çeşme'nin eski belediye başkanı Nuri Ertan’a gönderdiği mesajında şunları yazdı:
    “Sevgili Başkanım bugün Halk Televizyonu, Çeşme İlçemizde Sayın Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın güzel Çeşme'mizin ne kadar tanıtımını yaptı tartışılır. Şahsımı bırakın, Çeşmemize çok büyük hizmetleri olmuş siz değerli Başkanımıza hiç olmazsa gelip danışmasını isterdim. Hatta ben televizyonu izlerken burada eşime de söyledim, ‘Keşke Eski Belediye Başkanı Nuri Ertan da burada olsaydı bir kanaat önderi olarak Çeşme'mizi ne güzel anlatırdı’ dedim. Ekrem bey ilk önce şu egosundan kurtulmalı. Çeşme'mizi anlatmak sörfçü Çala Kubat'a kaldıysa vay halimize....Saygı ve sevgilerimle.”

    Ayrıca 82 yaşındaki Nuri Ertan, vatandaşları Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran için dua etmeye çağırarak, “Değerli dostlar Halk Tv, bugün Çeşme’de çok güzel bir program yayınladı. Çok güzel candan kutluyorum organize edenleri. Belediye başkanı ve Çağla Kubat misafirdi. Sohbetler ve müzik çok iyi idi, başkanın benim kitabı göstermemesine bazı arkadaşlar tepki koydu. Ben de o tepkileri başkana gönderdim. Takdir sizin değerli dostlar. 82 yaşında amca diye hitap ettiği bir insana yazdığı mesaj; ‘Bunu yazan şerefsize selam söyle. Sıkıyorsa bir de yüzüme söylesin bakayım’ şeklinde oldu” ifadelerini kullandı.



    Nuri Ertan, Başkan Oran’ı iyi tanıdığını ve ona dua ettiğini tekrarladı. Başkan Oran’ı hedef alan aynı kişi, Ertan’a şu mesajı attı:
    “Eeee Nuri abim sen halen EKOyu yerlere göklere koyma, güzellemeler yap, methiyeler düz, EKOyu çok sev. Kim bu EKO kimin çocuğu? Geldiği soyu sopu kökeni nedir?
    Kırk yıllık ‘YANNİ’ olur mu ‘KÂNİ’ olmaz. Senin Çeşmeye yaptığın hizmetleri dağlar taşlar yollar baraj deniz biliyor. Senden sonra Çeşme CHP’lilerin oldu. Şimdi de CHPKKlıların oldu. Dünkü çocuk EKO çok mu mahir bir adamdı ki başkan oluverdi? Hayır. 
    Bir gün AKP’den bir gün MHP’den Mustafalarla bu işler olmuyor. Bir yerine sahip olamayan Alparslanlarla bu işler olmuyor.
    Gece gündüz çalışan kemikleşmiş CHPKK ve Çeşme’yi istila etmiş PKK kolkala girmiş vaziyette. CHPKK’ya oy için kaydırmak için ikametgahlarını İzmir’den Çeşme’ye taşıyan beynamaz yazlıkçılar da tüy dikti.
    İzmir Büyükşehir Başkanı mason TENEKE SOYANER olunca bundan böyle Çeşme'nin işi çoook zor. GEÇMİŞ OLSUN ÇEŞMEYE.”

    İşte bu ağır hakaretler üzerine Başkan Ekrem Oran, “Bunu yazan şerefsize selam söyle. Sıkıyorsa bir de yüzüme söylesin bakayım” diyor.
    Sizce hakareti kim yapmış, küfrü kim etmiş?

    YORUMLAR

    • 0 Yorum