Çeşme'de plaja iş makinesi soktular, Başkan Oran işlem başlattı

    Doğal SİT statüsündeki Çeşme’deki Pırlanta Plajı’na iş makinesinin girerek çalışma yapması Çeşmelilerin tepkisine neden olmuş ve çalışmalar durdurulmuştu. Durdurulan çalışma ile ilgili açıklama yapan Başkan Oran işlem başlatıldığını duyurdu.

    Çeşme'de plaja iş makinesi soktular, Başkan Oran işlem başlattı
    07 Temmuz 2022 - 18:29
    Çeşme Çiftlikköy’deki Pırlanta Plajı’na önceki bir iş makinesi girmiş, plajda düzenleme çalışması yapmaya başlamıştı. Bölge sakinlerinin şikayeti üzerine konu savcılığa taşınmış ve çalışmalar durdurulmuştu.
    Plajdaki çalışmalarla ilgili Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran sosyal medya hesaplarından açıklama yayımladı. Kanunsuzluğun karşısında asla sessiz kalmayacaklarını ifade eden Başkan Oran plajdaki işleme karşı işlem başlattıklarını açıkladı.



    Açıklama şu şekilde:

    "6 Temmuz 2022 tarihinde Çiftlikköy, Pırlanta Plajı'nda yapılmaya çalışılan çevre katliamına karşı, Çeşme Belediyesi en hızlı şekilde gerekeni yaparak, yetki ve sorumlulukları doğrultusunda işlem başlatmıştır.
    Sahip olduğumuz doğal zenginliklerimizin korunarak, gelecek kuşaklara aktarılması hususundaki, hassas ve kararlı tavrımızdan asla vazgeçmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız"

    YORUMLAR

    • 0 Yorum