• Reklam

Çeşme'de kritik görüşme... Neler konuşuldu?

Çeşme ilginç bir zirveye ev sahipliği yaptı. Edinilen kulis bilgisine göre, Lal Denizli, Mustafa Denizli, Mehmet Ağar ve Adnan Polat'ın Çeşme'de bir araya geldiği ve uzun süren bir görüşme gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Çeşme'de kritik görüşme... Neler konuşuldu?
16 Mayıs 2024 - 13:48
SON MÜHÜR'ÜN HABERİNE GÖRE; 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Çeşme'den Belediye Başkanı seçilen eski teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, adaylık sürecinde İzmir'de en fazla tartışılan isimlerin başında geliyordu. Seçimi kazanan genç başkan Lal Denizli'ye ilişkin yeni bir kulis bilgisine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, babası Mustafa Denizli, eski Galatasaray Başkanı ve iş insanı Adnan Polat ve Mehmet Ağar'ın, Mayıs'ın ilk haftası Çeşme'de bir araya geldiği aktarıldı.
Görüşme, yıkılan eski Sheraton Oteli'nin yerine kurulan Swissotel'de gerçekleşti. Görüşmenin detayları bilinmezken, edinilen bir başka bilgiye göre ise Adnan Polat'ın bir süredir, henüz imara açık olmayan arsalarla ilgilendiği ve bu konu için 25 milyon dolar bütçe ayırdığı iddia ediliyor.

ÇEŞME TURİZMİNDE YENİ BİR DÖNEM Mİ BAŞLIYOR
Görüşmenin detayları netleşmedi. Ancak akıllara "Yeni dönem Çeşme turizminde Mehmet Ağar ve Adnan Polat etkisi mi olacak?" sorusu geldi. Öte yandan sık sık skandal iddialarla adı anılan ve hemen hemen her dönemin tartışılan ismi olan Mehmet Ağar ile, görüşmede hangi konuların konuşulduğu ayrıca merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum