Çeşme'de eğlence mekanı silahla tarandı

    İzmir'in Çeşme ilçesinde Alaçatı Port yolunda, otoyol kenarındaki bir eğlence mekanına silahlı saldırı düzenlendi. Yaralılar olduğu ve olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevkedildiği öğrenildi. Bir kişi hayatını kaybetti.

    Çeşme'de eğlence mekanı silahla tarandı
    19 Ağustos 2023 - 03:04 - Güncelleme: 19 Ağustos 2023 - 03:48
    İzmir'in turizmdeki gözbebeği Çeşme'de yine silahlı bir olay yaşandı. Daha önce Ayayorgi koyunda bir beach club'ın kurşunlandığı ilçede bu kez Alaçatı'da bir eğlence mekanı silahla tarandı. Saldırganlar beyaz bir otomobille kaçarken, arkalarından Ford marka beyaz bir araçla giden kişilerin karşılık olarak ateş açtığı belirtildi. Onlarca kişi korkulu anlar yaşarken yaralılar olduğu ve bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevkedildi.
    Polisler yollarda önlem alırken aranan beyaz renkli Mercedes marka, 34 plakalı otomobil Cadde 75 Otel önünde terkedilmiş halde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri bölgeye giderken araçta kan izlerine rastlandı ve bir de tabanca bulundu. Araştırmalar sürerken Alaçatı'da ayaklarından vurulmuş bir kişi polisler tarafından hastaneye kaldırıldı. Bu kişinin saldırıyla ilişkisi olabileceği belirtildi. 
    Terkedilen otomobilde, polislerin kullandığı çakara rastlandı. Çevik Kuvvet ekipleri bölgeye gelerek önlem aldı. Olay yerinden iki kişinin kaçtığı ve kaçarken araçlara çarptığı, ayrıca bazı araçlara değdiği bu yüzden de parmak izi alındığı öne sürüldü.
    Gelen haberlere göre yaralılardan bir kişi hayatını kaybetti.
    Öte yandan Çeşme'de yaşanan hareketli anlar nedeniyle trafik o bölgede kilitlendi. Polisler ve jandarma ekipleri yolları keserken saldırganları yakalamak için teyakkuza geçildi, taksiciler Alaçatı Port yönüne müşteri almadı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum