• Reklam

Çeşme'de atık malzeme getiren çocuklara su parkı bileti

İzmir'in Çeşme ilçesinde, 200 adet geri dönüşüm malzemesi getiren çocuklara, bir ebeveynleriyle gidebilecekleri ücretsiz aqua park bileti dağıtıyor. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, atıksız kent olma yolunda ciddi adımlar attıklarını belirtip, "Sürdürülebilir bir geleceği ancak çevreye duyarlı nesillerle kurabiliriz" dedi.

Çeşme'de atık malzeme getiren çocuklara su parkı bileti
26 Temmuz 2023 - 15:29 - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 - 15:32

Çeşme Belediyesi plastik atık kullanımını azaltmak için geçen yıl hayata geçirdiği projeyi yeniden başlattı. Cam, pet şişe, metal içecek kutusu gibi 200 adet geri dönüşüm malzemesini Çeşme Belediyesi Alaçatı Ek Hizmet Binası'na getiren 5-15 yaş arasındaki çocuklara, bir ebeveynleriyle birlikte gidebilecekleri ücretsiz aqua park giriş bileti veriliyor. Bir otelin destekleriyle hayata geçirilen kampanyayla hem çevreyi koruyor hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, atıksız kent olma yolunda ciddi adımlar attıklarını belirtip, "Sürdürülebilir bir geleceği ancak çevreye duyarlı nesillerle kurabiliriz. Geri dönüşümün önemini çocuklarımıza aktarmak için yaz aylarında eğlenceli bir kampanya yapıyoruz. 200 adet geri dönüşüm malzemesi getiren çocuklarımız ebeveynleriyle birlikte keyifli bir gün geçiriyor. Haydi çocuklar gelecek sizin ellerinizde güzelleşecek" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum